Ovulasyon sonucum pcosum

SADECEMERYEM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
35
14
3
25
Merhaba hanımlar poliskistik over hastasıyım
Sürekli adetim geçikir ya 1 buçuk ya yada 2 ay gecikir
56 günden fazla gecikmezdi
En son ki adetim 72 gün gecikti
Ama 67. gün 1 2 saat çok beyaz akıntının böyle ne bilim çok koyu renk olduğunu gördğm adet oldum sanmıştım ertesi gün bi baktım o leke yoktu. Daha sonra 72 gün adet oldum
31 ağustos saat 14:00 civarı
Bugün ovulasyon testi yaptım birini saat ikindi 16:00 birini de akşam 19:00 civarı
Ve hemen normal erken gebelik testi yaptım sonuç böyle çıktı
Acaba yumurtlama dönemimde miyim?
Bu ay gebelik olabilirmi bende?
ikisi de çok belirgin çizgiler

Eklentiler

• IMG_1321.jpeg
    42 KB · Görüntüleme: 122
PCO için ilaç kullandınız mı? Hormon ilacı vb?
PCO kendiliğinden geçmez. Tedavi olmazsanız, kilo, tüylenme, hamile kalamama sorunları yaşarsınız.
Hamilelik için sağlık ocağından bile kan testi verebilirsiniz. En doğru sonucu kan testi verecektir.

Bi gebelik testi daha mı yapsanız? Gebeyken ovulasyon testinin de pozitif çıktığını duymuştum. Pcosta gebe kalmak imkansız değil bu arada.

Pcositol verdi özel hastane yazdı devlet ilaç vermiyor kilo ver spor yap kalıcıdır ölene kadar dedi. Bende sinirlendim gittim özele paraya kıydım. Ve baya kistlerim yaayılmıştı sağa sola . Doktor hemen pcositolu al kullan 3 ay kullan düzelirse olur birşeyler dedi
Baktın olmadı bi 3 ay daha kullan dedi
Adet düzensizliği içinde tarlusalı kullan 10 gün içinde adet olursun
Adetken pcositoku kullanma dedi
En fazla 15 gün dür kullanıyorum pcositolu

Ovulasyon Testini yarın yaptığımda gene iki çizgi koyu olursa birşey var mıdır

Ben PCO'nun 15 günde iyileştiğini hiç görmedim. Ama yine de pts bir kan testi verin, derim. Hazır testler yanıltıcı olabilir.
Konuyu Kadın Anne çocuk sağlığına yazmak ister misiniz?

Ben PCO'nun 15 günde iyileştiğini hiç görmedim. Ama yine de pts bir kan testi verin, derim. Hazır testler yanıltıcı olabilir.
O
tabi yazayım

Ben ve kardeşimde pcos. Pcos genetiktir tıpkı göz rengimiz, ten rengimiz gibi. Anneden alırız bu genetik özelliği. Zaten anne tarafımdan kuzenlerim pcos. Göz rengimiz ya da ten rengimiz hiç bir zaman değişmeyeceği gibi pcos da geçmez sadece kontrol altına alınır. Siz de doktor takibinde yapılacakları yapıp kilo vererek kistlerinizin küçülmesini sağlayabilir bu sayede gebelik şansınızı arttırabilirsiniz ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…