S symkyh Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2023 11 1 6 28 6 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi symkyh #1 Kızlar ilk kez ovülasyon testi yapıyorum,yumurtlamam olmuş mu acil bakar mısınız Eklentiler IMG_6646.jpeg 52,8 KB · Görüntüleme: 44
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 5.334 3.037 103 6 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi symkyh #2 symkyh .!.: Kızlar ilk kez ovülasyon testi yapıyorum,yumurtlamam olmuş mu acil bakar mısınız Genişletmek için tıkla... En alttaki en son yaptığınız ise pik olmuş yumurtanız çatlamak üzere. Bir sonraki silik çıkarsa çatlamış demektir,mutlaka ilişki olsun kaçırmayın.
symkyh .!.: Kızlar ilk kez ovülasyon testi yapıyorum,yumurtlamam olmuş mu acil bakar mısınız Genişletmek için tıkla... En alttaki en son yaptığınız ise pik olmuş yumurtanız çatlamak üzere. Bir sonraki silik çıkarsa çatlamış demektir,mutlaka ilişki olsun kaçırmayın.
S symkyh Üye Kayıtlı Üye 6 Haziran 2023 11 1 6 28 6 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi symkyh #3 onbirmayis .!.: En alttaki en son yaptığınız ise pik olmuş yumurtanız çatlamak üzere. Bir sonraki silik çıkarsa çatlamış demektir,mutlaka ilişki olsun kaçırmayın. Genişletmek için tıkla... Ben bu en altta ki testten bi kaç saat sonra ilişki yaşadım ertesi 1/2 gun daha ilişki olmalı mı sizce
onbirmayis .!.: En alttaki en son yaptığınız ise pik olmuş yumurtanız çatlamak üzere. Bir sonraki silik çıkarsa çatlamış demektir,mutlaka ilişki olsun kaçırmayın. Genişletmek için tıkla... Ben bu en altta ki testten bi kaç saat sonra ilişki yaşadım ertesi 1/2 gun daha ilişki olmalı mı sizce
onbirmayis Canım oğlum,iyi ki beni seçtin 🩵 Kayıtlı Üye 30 Mart 2022 5.334 3.037 103 6 Haziran 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi symkyh #4 symkyh .!.: Ben bu en altta ki testten bi kaç saat sonra ilişki yaşadım ertesi 1/2 gun daha ilişki olmalı mı sizce Genişletmek için tıkla... Çatlama önemli Pik çıkmasının anlamı yok Bir sonraki test silik çıkarsa çatlamış demektir. Pik günündeki ilişki de önemli ama bazen 2-3 gün pik kalıp sonra çatlıyor. O yüzden yumurtanın çatladığı gün ve ertesi ilişki daha önemli
symkyh .!.: Ben bu en altta ki testten bi kaç saat sonra ilişki yaşadım ertesi 1/2 gun daha ilişki olmalı mı sizce Genişletmek için tıkla... Çatlama önemli Pik çıkmasının anlamı yok Bir sonraki test silik çıkarsa çatlamış demektir. Pik günündeki ilişki de önemli ama bazen 2-3 gün pik kalıp sonra çatlıyor. O yüzden yumurtanın çatladığı gün ve ertesi ilişki daha önemli