Ovulasyon sonrası

Berfin0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2021
911
243
53
Ovülasyon testi ile 29 ekim de yumurtlama 30 ekim de çatlama gördüm. Sizce evde gebelik testini ne zaman yapmalıyım.? Regli me de 6 gün var. Bugün yaptım negatif çıktı sizce doğru sonuç mu.?

Ovülasyon testi ile 29 ekim de yumurtlama 30 ekim de çatlama gördüm. Sizce evde gebelik testini ne zaman yapmalıyım.? Regli me de 6 gün var. Bugün yaptım negatif çıktı sizce doğru sonuç mu.?
Bence erken yapmissin canim. Adetin geçmesini bekle hamilelik hormonu adet gününden sonra yükselmeye başlıyor. Adetten 1 gün önce bende yaptim negatifti bende beklemedeyim. En iyisi biraz daha beklemek

Bence erken yapmissin canim. Adetin geçmesini bekle hamilelik hormonu adet gününden sonra yükselmeye başlıyor. Adetten 1 gün önce bende yaptim negatifti bende beklemedeyim. En iyisi biraz daha beklemek
Aslında korkum bu ayın 12 sinde randevum var hastahanede 2 ay öncesinden almıştım. Çocuk olmuyor sıkıntı ne diye şimdi ona gitsem mi gitmesem değişik bir psikolojideyim şuan

Bence erken yapmissin canim. Adetin geçmesini bekle hamilelik hormonu adet gününden sonra yükselmeye başlıyor. Adetten 1 gün önce bende yaptim negatifti bende beklemedeyim. En iyisi
Aslında korkum bu ayın 12 sinde randevum var hastahanede 2 ay öncesinden almıştım. Çocuk olmuyor sıkıntı ne diye şimdi ona gitsem mi gitmesem değişik bir psikolojideyim şuan
Bence git canım en azından değerlerine bakilir. Hamilelik varsa kanda çıkar gitmeni tavsiye ederim

Bu ay klomen kullandım 3 yumurta büyüdü bu defa ikinci denemem hamile olma şanaın kaç sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…