Ovulasyon pikinde değilde başka bir gün yumurtluyor olabilir miyim ?

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.393
1.581
333
Kızlar sizce ovulasyon testleri tam günü gösteriyor mu benim 28 günlük bi döngüm var ve iki aydır 11. Gün pik görüyorum ama nedense bundan 4/5 gün sonra alt karnım vs ağrıyor test yapıyorum silik çıkıyor ovulasyon. Aklıma takılıyor acaba yumurtlama denk gelmediği için mi hamilelik oluşmuyor diye; böyle bir deneyimi , bilgisi, fikri olan var mı acaba ?

Vallahi bunu ben de düşünüyorum inşallah bilgisi olan vardır. Pik zamanı bir şey hissetmiyorum pikin üstünden kaç gün geçti artık çizgi bile çıkmaz yapsam ama kasıklarım ağrıyor çatlama desem o da geçmiş olmalı çoktan. Daha önce de oldu bu arada gebelik belirtisi olduğunu düşünmüyorum çözemedim de

Kızlar sizce ovulasyon testleri tam günü gösteriyor mu benim 28 günlük bi döngüm var ve iki aydır 11. Gün pik görüyorum ama nedense bundan 4/5 gün sonra alt karnım vs ağrıyor test yapıyorum silik çıkıyor ovulasyon. Aklıma takılıyor acaba yumurtlama denk gelmediği için mi hamilelik oluşmuyor diye; böyle bir deneyimi , bilgisi, fikri olan var mı acaba ?
Yani bence pikte yumurtlama oluyor ya. O sizin hissettikleriniz de çatlatma belirtileri.
O yüzden genelde diyorlar ya yumurtlama zamanı 3 gün üst üste ondan sonrada gün aşırı değerlendirin diye.

Back
X