Ovulasyon pik

ncsmtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2020
988
269
33
33
Merhaba kızlar benm adetimden iki gün geçti bir yapayım dedim ovulasyonu pik oldu amh da 4.08 çıkmıştı pco olabilir mi çok moralim bozuldu

Eklentiler

• 30B23BF8-85EA-4975-A2A3-7F41E4131DF5.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 47
Bir kere test yapmakla belli olmaz ki pko üst üste test yapınca hep pikse o zmn şüpheli.

Belirtileri varsa pconun olabilir bu amha göre ama bu testler de o zaman kesin sonuç değil

Belirtileri yok canm ama sasırdım ben
Pco bünyeye göre. Mesela bende de var, düzensizlik yok ama usgde inciler bi geliyor bi gidiyor kilo alıp verdikçe. Amh 2 çıkmıştı geçen sene 28 yaşındayken. Doktorum da şaşırmıştı pco var daha yüksek bekliyodum diye.

Asa çok değişik. 2 gayet iyi normal de demi ? Şaşırtıcı senin lh değerin nasıl

Asa çok değişik. 2 gayet iyi normal de demi ? Şaşırtıcı senin lh değerin nasıl
İki iyi evet pcoda yüksek olur diye öyle düşündü doktorum. Lh 6 fsh 5 filandı o dönem zaten tüp bebek yaptırdık 23 yumurta toplandı rezerv iyiydi şükür aslında pco da bereketli kadın demek bol yumurtalı biliyo musun bilmem :)

Evet biliyorum belki de bende de öyle sorun var çünkü lh ve fsh benm de öyleydi

Evet biliyorum belki de bende de öyle sorun var çünkü lh ve fsh benm de öyleydi
Bide benim bazı aylar görünüyo inci diziler bazı aylar yok. Muayenede belli olur senin de. Metformin içeren ilaç kullanmak gerekiyor zaten insülin direncini baskılamak için ona baktırdın mı

Bide benim bazı aylar görünüyo inci diziler bazı aylar yok. Muayenede belli olur senin de. Metformin içeren ilaç kullanmak gerekiyor zaten insülin direncini baskılamak için ona baktırdın mı
Yok canm hepsine baktıracağım yaza baktırırım

Yok canm hepsine baktıracağım yaza baktırırım
Baktır kesinlikle ilacını kullan hem forma girersin hem gebelik kolaylaşır adetin hiç sapmıyo onunla bana yaramıştı. Eşini de baktır garantiye al. Biz ondan zamsn kaybettik mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…