Yok hiç öyle olmadı sadece adet günümde koyu çIkınca sasırdımBir kere test yapmakla belli olmaz ki pko üst üste test yapınca hep pikse o zmn şüpheli.
Belirtileri yok canm ama sasırdım benBelirtileri varsa pconun olabilir bu amha göre ama bu testler de o zaman kesin sonuç değil
Pco bünyeye göre. Mesela bende de var, düzensizlik yok ama usgde inciler bi geliyor bi gidiyor kilo alıp verdikçe. Amh 2 çıkmıştı geçen sene 28 yaşındayken. Doktorum da şaşırmıştı pco var daha yüksek bekliyodum diye.Belirtileri yok canm ama sasırdım ben
Asa çok değişik. 2 gayet iyi normal de demi ? Şaşırtıcı senin lh değerin nasılPco bünyeye göre. Mesela bende de var, düzensizlik yok ama usgde inciler bi geliyor bi gidiyor kilo alıp verdikçe. Amh 2 çıkmıştı geçen sene 28 yaşındayken. Doktorum da şaşırmıştı pco var daha yüksek bekliyodum diye.
İki iyi evet pcoda yüksek olur diye öyle düşündü doktorum. Lh 6 fsh 5 filandı o dönem zaten tüp bebek yaptırdık 23 yumurta toplandı rezerv iyiydi şükür aslında pco da bereketli kadın demek bol yumurtalı biliyo musun bilmem :)Asa çok değişik. 2 gayet iyi normal de demi ? Şaşırtıcı senin lh değerin nasıl
Evet biliyorum belki de bende de öyle sorun var çünkü lh ve fsh benm de öyleydiİki iyi evet pcoda yüksek olur diye öyle düşündü doktorum. Lh 6 fsh 5 filandı o dönem zaten tüp bebek yaptırdık 23 yumurta toplandı rezerv iyiydi şükür aslında pco da bereketli kadın demek bol yumurtalı biliyo musun bilmem :)
Bide benim bazı aylar görünüyo inci diziler bazı aylar yok. Muayenede belli olur senin de. Metformin içeren ilaç kullanmak gerekiyor zaten insülin direncini baskılamak için ona baktırdın mıEvet biliyorum belki de bende de öyle sorun var çünkü lh ve fsh benm de öyleydi
Yok canm hepsine baktıracağım yaza baktırırımBide benim bazı aylar görünüyo inci diziler bazı aylar yok. Muayenede belli olur senin de. Metformin içeren ilaç kullanmak gerekiyor zaten insülin direncini baskılamak için ona baktırdın mı
Baktır kesinlikle ilacını kullan hem forma girersin hem gebelik kolaylaşır adetin hiç sapmıyo onunla bana yaramıştı. Eşini de baktır garantiye al. Biz ondan zamsn kaybettik meselaYok canm hepsine baktıracağım yaza baktırırım
Tamam canım hepsine baktıracağımBaktır kesinlikle ilacını kullan hem forma girersin hem gebelik kolaylaşır adetin hiç sapmıyo onunla bana yaramıştı. Eşini de baktır garantiye al. Biz ondan zamsn kaybettik mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?