CerkesMaria Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2024 586 168 35 1 Aralık 2024 Konu Sahibi CerkesMaria #1 Merhaba kızlar sanırım suan pik olmuş durumda bugunu degerlendırdım yarın ve sonraki gunude degerlendırmem gerekıyor muydu ? Eklentiler IMG_4355.jpeg 143,6 KB · Görüntüleme: 47
Merhaba kızlar sanırım suan pik olmuş durumda bugunu degerlendırdım yarın ve sonraki gunude degerlendırmem gerekıyor muydu ?
CinnamonQueen N'oublie pas d'où tu viens. Kayıtlı Üye 17 Mart 2012 5.242 1.449 1 Aralık 2024 Konu Sahibi CerkesMaria #2 CerkesMaria .!.: Merhaba kızlar sanırım suan pik olmuş durumda bugunu degerlendırdım yarın ve sonraki gunude degerlendırmem gerekıyor muydu ? Genişletmek için tıkla... Sperm sorunu yoksa bence değerlendirin garanti olsun. Ben aşılama oldum ve doktor aşılama sonrası 2 gün üst üste ilişki verdi
CerkesMaria .!.: Merhaba kızlar sanırım suan pik olmuş durumda bugunu degerlendırdım yarın ve sonraki gunude degerlendırmem gerekıyor muydu ? Genişletmek için tıkla... Sperm sorunu yoksa bence değerlendirin garanti olsun. Ben aşılama oldum ve doktor aşılama sonrası 2 gün üst üste ilişki verdi
CerkesMaria Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2024 586 168 35 1 Aralık 2024 Konu Sahibi CerkesMaria #3 CinnamonQueen .!.: Sperm sorunu yoksa bence değerlendirin garanti olsun. Ben aşılama oldum ve doktor aşılama sonrası 2 gün üst üste ilişki verdi Genişletmek için tıkla... Baktırmadık hıc ama 2 kere gebe kaldım bu yontemle sorun yoktur herhalde
CinnamonQueen .!.: Sperm sorunu yoksa bence değerlendirin garanti olsun. Ben aşılama oldum ve doktor aşılama sonrası 2 gün üst üste ilişki verdi Genişletmek için tıkla... Baktırmadık hıc ama 2 kere gebe kaldım bu yontemle sorun yoktur herhalde
Sosyallanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 2.949 938 35 1 Aralık 2024 Konu Sahibi CerkesMaria #4 CerkesMaria .!.: Merhaba kızlar sanırım suan pik olmuş durumda bugunu degerlendırdım yarın ve sonraki gunude degerlendırmem gerekıyor muydu ? Genişletmek için tıkla... Evet canım üç gün üst üste değerlendir
CerkesMaria .!.: Merhaba kızlar sanırım suan pik olmuş durumda bugunu degerlendırdım yarın ve sonraki gunude degerlendırmem gerekıyor muydu ? Genişletmek için tıkla... Evet canım üç gün üst üste değerlendir
CerkesMaria Üye Kayıtlı Üye 15 Ocak 2024 586 168 35 1 Aralık 2024 Konu Sahibi CerkesMaria #5 Sosyallanne .!.: Evet canım üç gün üst üste değerlendir Genişletmek için tıkla... Hayırlı sonuclar ınsallah
Sosyallanne .!.: Evet canım üç gün üst üste değerlendir Genişletmek için tıkla... Hayırlı sonuclar ınsallah
Sosyallanne Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ocak 2021 2.949 938 35 1 Aralık 2024 Konu Sahibi CerkesMaria #6 CerkesMaria .!.: Hayırlı sonuclar ınsallah Genişletmek için tıkla... İnşallah canım