- 3 Aralık 2024
- 76
- 18
- 3
- 22
- Konu Sahibi merveg222_
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım yumurtlama dan bir gün önce ilişki oldu eşimde dün şehir dışında olduğu için değerlendiremedim bugün değerlendirsem ne olurPik evet degerlendirin gonlunuzdeki olsun adete kac gun var benim de 3 gündür pik çıkıyor
Bence pik gibi duruyor canım bugün yine yap test bende bugün tekrar denicem dün denemeymedim eşim olmadığı icinBugün en belirgin olanım. Bu pik midir yoksa daha beklemeli miyim.
Test yaptinmi tekrar çatlama olduysa catlamada tutma olasılığı yüksek diye biliyorum bugünde değerlendir zaten spermin canlılığı yeterliyse 2 3 gün kadar canli kalabiliyor rahimdeCanım yumurtlama dan bir gün önce ilişki oldu eşimde dün şehir dışında olduğu için değerlendiremedim bugün değerlendirsem ne olur
Testi yapmaya devam edin bu arada degerlendirinde gün asiriBugün en belirgin olanım. Bu pik midir yoksa daha beklemeli miyim.
Yok testi tekrar etmedim bugün yapicam işte catlamada olsa yine değerlendirim mı diyorsun zaten bu aralar olma ihtimali yüksek amaTest yaptinmi tekrar çatlama olduysa catlamada tutma olasılığı yüksek diye biliyorum bugünde değerlendir zaten spermin canlılığı yeterliyse 2 3 gün kadar canli kalabiliyor rahimde
Dün değerlendiremedim biraz ona üzgünüm ama bı önceki gün degerlendirigim içinde biraz içim rahat amaTesti yapmaya devam edin bu arada degerlendirinde gün asiri
Bugün degerlendirirseniz gün aşırı olmuş oluyor degilmi sperm kalitesi içinde daha iyi gün aşırı oneriyorlar inşallah tutar sağlıklaDün değerlendiremedim biraz ona üzgünüm ama bı önceki gün degerlendirigim içinde biraz içim rahat ama
İnşallah canım yaa biraz da olsa içim rahat etti olmazsa artık önümüzdeki ay denicem artık testi nasılsa elimde arta kalan testler olucak nasipBugün degerlendirirseniz gün aşırı olmuş oluyor degilmi sperm kalitesi içinde daha iyi gün aşırı oneriyorlar inşallah tutar sağlıkla
Ne kadar zamandir deniyorsunuz Rabbım aratmadan tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahİnşallah canım yaa biraz da olsa içim rahat etti olmazsa artık önümüzdeki ay denicem artık testi nasılsa elimde arta kalan testler olucak nasip
Amin inşallah canim 5 aydır deniyorum bu ay ovulasyon testi ile denedim bakalim bide canım aşağı resim attım bugün yaptım çatlamış mıNe kadar zamandir deniyorsunuz Rabbım aratmadan tez zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah
Öncekine göre siliklesmis evet çatlamış olabilir bugün değerlendirin yarın tekrar aynı saatte yine test yap tamamen siliklesecekmi şansın hala yüksek hamile kalmak içinAmin inşallah canim 5 aydır deniyorum bu ay ovulasyon testi ile denedim bakalim bide canım aşağı resim attım bugün yaptım çatlamış mı
Tamam canım sağol ama burda yeni yapmisti ama şimdi bakgim diğeriyle hemen hemen aynı koyulukta kararsız kaldım ama yinede yarın tekrar test yapayım yumurta catlayincada hamile kalma şansim var demi canım yoksa yumurta buyunce mı şans varÖncekine göre siliklesmis evet çatlamış olabilir bugün değerlendirin yarın tekrar aynı saatte yine test yap tamamen siliklesecekmi şansın hala yüksek hamile kalmak için
Yumurta çatlayınca 6-12 saat içinde tutunma daha yüksek mesela çatlama iğnesi yaptığında doktor ondan sonra ilişki öneriyor sen istersen nette arastir canım gönlünü ferah tut stres te etkiler rahat ol kafan rahat olsunTamam canım sağol ama burda yeni yapmisti ama şimdi bakgim diğeriyle hemen hemen aynı koyulukta kararsız kaldım ama yinede yarın tekrar test yapayım yumurta catlayincada hamile kalma şansim var demi canım yoksa yumurta buyunce mı şans var
Yumurta çatlayınca 6-12 saat içinde tutunma daha yüksek mesela çatlama iğnesi yaptığında doktor ondan sonra ilişki öneriyor sen istersen nette arastir canım gönlünü ferah tut stres te etkiler rahat ol kafan rahat olsun
Yumurta çatlayınca 6-12 saat içinde tutunma daha yüksek mesela çatlama iğnesi yaptığında doktor ondan sonra ilişki öneriyor sen istersen nette arastir canım gönlünü ferah tut stres te etkiler rahat ol kafan rahat olsun
Ayy Allah razı olsun canım biraz da olsa içim rahat etti ben gerekeni yapacağım geri kalan Rabbime kalmış sizinde gönlünüzden ne geçiyorsa rabbim en güzeli versin inşallahYumurta çatlayınca 6-12 saat içinde tutunma daha yüksek mesela çatlama iğnesi yaptığında doktor ondan sonra ilişki öneriyor sen istersen nette arastir canım gönlünü ferah tut stres te etkiler rahat ol kafan rahat olsun
Çatlama ne demek canım. Nasıl anlıyoruz onuTest yaptinmi tekrar çatlama olduysa catlamada tutma olasılığı yüksek diye biliyorum bugünde değerlendir zaten spermin canlılığı yeterliyse 2 3 gün kadar canli kalabiliyor rahimde
Herkeste aynı değil hafif sancı olabilir uzayan akintida artış en net testle belli olurÇatlama ne demek canım. Nasıl anlıyoruz onu