Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bakar mısınız pik olmuş mu? Ama bugünü degelendiremiycez şehir dışına gidiyoruz sansa ancak yarın gece değerlendirebiliriz çok mi geç kalirim pik olduktan kaç saat sonra yumurta çatlıyor??
Evet canım pik bugün ve sonrasında 4 gün ilişki sonra adete kadar gün aşırı ilişki ile değerlendirin. Testlere devam et mutlaka silikleştiyse çatlamış demektir

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum,belimde ve kasiklarimda adet olucakmisim gibi agri vaAcaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

20190518_123611.jpgkızlar yumurta ne zaman çatlar acaba
bu ay ilk kez erken yumurtlama oldu inşallah tutar

Eki Görüntüle 2270060 kızlar yumurta ne zaman çatlar acaba
bu ay ilk kez erken yumurtlama oldu inşallah tutar

Yarın veya öbürgün çatlar canım yumurtlama iki gün sürerse 2 yumurtlama 3 te sonrası olacak şekikde 5 günü değerlendir. Yumurtlama 1 gün sürer hemen yarın çatlarsa 4 gün değerlendir

İnşallahhh kuzum sağlıkla hayırlısını nasip etsin rabbim. Ben ovulasyon testiyle 2. Ay kalmıştım ve umutsuzdum :) düşünmemeye çalış
Ben o kadar cok ovulasyon testi yaptım ki düzen siz adet oluyordum ama doktorlar bir sorun olmadığını söylüyorlar 1 kez klomen ve catlatma ignesi vuruldu ama yine olmadı bu ay bayanlara özel macun kullandım ovulosyon erken oldu bakalım kısmet en iyisini rabbim bilir benim için çift e bayram olacak allah nasip ederse

Ben o kadar cok ovulasyon testi yaptım ki düzen siz adet oluyordum ama doktorlar bir sorun olmadığını söylüyorlar 1 kez klomen ve catlatma ignesi vuruldu ama yine olmadı bu ay bayanlara özel macun kullandım ovulosyon erken oldu bakalım kısmet en iyisini rabbim bilir benim için çift e bayram olacak allah nasip ederse

Hayıt otunu duydum bende canım. İnşallah bayramı yaşatır rabbim.

Hayıt otunu duydum bende canım. İnşallah bayramı yaşatır rabbim.
- macunumuz kadınlara özeldir. 230gramlık kavanozlarda tamamen doğal olarak sizlere sunulmuştur. İçeriğinde gerekli kontrol ve analizler yapılmış; civan perçemi,çam balı,polen,adaçayı,zerdaçal,aslan pençesi,çörekotu,propolis,hayıt tohumu bulunmaktadır. Kadınlarda; Adet Düzensizliği, PolikistikOver,Çikolata,polip Kisti,Yumurtlama Sorunları,Enfeksiyon,Tüp Tıkanıklığı,Menepoz,İnsülin Direnci,Hormon Bozukluğu,FSH,TSH,Prolakrin,Yumurta Rezervi,Sivilce-Yağlanma,Miyom gibi sorunları olanlar üzerindede etkili olduğu yönünde dönüşler alınmıştır. Ayrıca gebelik önünde engel teşkil edebilecek bir çok ürahatsızlıkta da etkisi gözlemlenmişdir.icerigi böyleymiş macunun çoğu kişi bu sebeple hamile kalmış inşalla h canım hamilenin duası kabul olurmuş

Günaydın daha başlamamış ama yakın. Her gün 2 ile 6 arasında 2 saat önceden sıvı alımını kesip yap testi ve t çizgisi en koyu olduğu gün ve sonrasındaki 4 gün degerlendir. Bu arada test yapmayıda bırakma. Pco olduğumuz için adet sonrası hemen yumurtlayadabiliyoruz o yüzden teste devam
Teşekkürler 🙏🏻

Yumurta caltlamismidir kızlar

Eklentiler

• 20190518_123611.jpg
    20190518_123611.jpg
    109,3 KB · Görüntüleme: 28
  • 20190519_120747.jpg
    20190519_120747.jpg
    103,5 KB · Görüntüleme: 29
Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 18 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 18 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
Lekelenme olanlar genelde hamile oluyor inşallah sende hamilesindir canım ovulosyon gününü biliyormusun

Back