Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon mu

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melina ilkim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Mart 2019
391
193
18
Merhaba arkadaşlar dün yaptım çizgi hiç çıkmamıştı sabah yaptım çizgi çift çıktı sizce ovülasyon mu 🙏🏽🥰 ben tam 1 senedir bekliyorum bugünü

Eklentiler

• 264B35C3-7A22-4084-8E41-99FEB851A63A.jpeg
    264B35C3-7A22-4084-8E41-99FEB851A63A.jpeg
    42,7 KB · Görüntüleme: 87
Merhaba arkadaşlar dün yaptım çizgi hiç çıkmamıştı sabah yaptım çizgi çift çıktı sizce ovülasyon mu 🙏🏽🥰 ben tam 1 senedir bekliyorum bugünü
Kuzum bugünü ve peşinden gelen 3 günü değerlendir. Yani pazar - pazartesi - salı - çarşamba ben öyle uyguladım. Şükür 4 aylık olduk 😊Test silikleşene kadar test yapmaya devam et. Çatladığınıda görelim

Kuzum bugünü ve peşinden gelen 3 günü değerlendir. Yani pazar - pazartesi - salı - çarşamba ben öyle uyguladım. Şükür 4 aylık olduk 😊Test silikleşene kadar test yapmaya devam et. Çatladığınıda görelim
Ay inşallah ya tam 1 senedir bekliyorum bugünü 🥰🙏🏽 Dua et banada

bu testlerle yumurta nin kesin çatladığını anlarmiyim acaba
benim geçen ay yumurta çatlamadı bu ay evde kendim takip etmek istiyorum ise yarar mı sizce

benim geçen ay yumurta çatlamadı bu ay evde kendim takip etmek istiyorum ise yarar mı sizce
Yumurtlamayı gösterdiği gibi çatlamayıda gösteriyor tabiki test silikleşmeye başlıyor ama ben bu kaset tipi testlere pek güvenmiyorum açıkçası çubuk testler daha net sonuç veriyor.

İki çizginin de aynı koyulukta olduğu günün ertesi günü çatlıyor diyorlar ve bu durumda da çizginin teki silik çıkıyor. Ya bence kesinlikle işe yarıyor çünkü aylardır deniyordum bu ay ovulasyon testi kullandım bu ay hamile kaldım. Meğerse 14 gün sonra yumurtlamıyormuşum ben 21. Günde yumurtladım ve o zaman hamile kaldım.

İki çizginin de aynı koyulukta olduğu günün ertesi günü çatlıyor diyorlar ve bu durumda da çizginin teki silik çıkıyor. Ya bence kesinlikle işe yarıyor çünkü aylardır deniyordum bu ay ovulasyon testi kullandım bu ay hamile kaldım. Meğerse 14 gün sonra yumurtlamıyormuşum ben 21. Günde yumurtladım ve o zaman hamile kaldım.
siz hangi marka kullandınız acaba

pko var bende doktorum 6 ay akışına bıraktı ben hamile kalamayınca çatlatma iğnesi ile hamile kaldım şimdi Allah nasip ederse istiyorum.yine de kontrol amaçlı gidicem belki direk çatlatma iğnesi kullanır yine bilemiyorum

Şimdi bu sonucun ne anlama geldiğini bilmiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
Günaydın daha başlamamış ama yakın. Her gün 2 ile 6 arasında 2 saat önceden sıvı alımını kesip yap testi ve t çizgisi en koyu olduğu gün ve sonrasındaki 4 gün degerlendir. Bu arada test yapmayıda bırakma. Pco olduğumuz için adet sonrası hemen yumurtlayadabiliyoruz o yüzden teste devam

Kızlar bakar mısınız pik olmuş mu? Ama bugünü degelendiremiycez şehir dışına gidiyoruz sansa ancak yarın gece değerlendirebiliriz çok mi geç kalirim pik olduktan kaç saat sonra yumurta çatlıyor??

Eklentiler

• 20190518_085913.jpg
    20190518_085913.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 45
Silikleştiğinde çatlıyo diyolar, ben her ay yakalıyodum çift çizgiyi ve silikleşmeyi ama geçen ay öğrendim ki çatlamayıp kiste dönüşüyomuş. Ki adetlerimde hiç gecikmez ovü yakaladıktan 14 gün sonra olur. O yüzden benim baya güvenimi yıktılar, ama yararlanan da çok var içinize hangisi siniyosa 🤗

Back