Öncelikle tüm Türkiyeye geçmiş olsun.Rabbim depremzede kardeşlerimize hem şifa versin hem de sabır versin inşallah.Arkadaşlar sizlere bir konuda danışmam gerekiyor böyle bir durumda sormak istemezdim ama başka çarem kalmadı çünkü ben anlayamıyorum.Biz çocuk istiyoruz bir dönemdir ve bu ay ilk defa ovulasyon testi kullanmaya başladım.Kullandıgım test resimdeki ben testten 2 saat once hıcbır sekılde sıvı tuketmıyorum bır seyde yemıyorum ve ilk idrarla yapmıyorum ,önce idrara batırıp 11,12 sanıye beklıyorum sonra düz şekilde zemine koyup 10 dk beklıyorum ama testın kapagını takmadan.Dogrusu bu mu yoksa kapagı kapatıp mı bekletmem lazım.Çünkü testte T cok sılık kapagı takıp ertesi gun baktıgımda daha koyulasmıs oluyor sankı.Yanlıs yapıp hataya düşmek istemiyorum.adetim bitti ve teste başladım 3 gündür yaptım adetim 7 gün sürüyor. adetimin ilk gününden bugune kadar 11 gün geçmiş oldu dijitalden hesap yaptıgımda 21 şubat pik nokta olcak dıyor ama sanki T koyulaşsa anlamıycam ve her sey boşa gidicek diye üzülüyorum ne yapmam lazım testi dogru yapıyormuyum.buraya paylassam pik günü için bilgi verir misiniz.Çok uzun yazdım kusura bakmayın hepsı bilgim olmadıgından.Yardımcı olursanız cok mutlu olurum.