Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha önce bu konuda başlık açıldı mı bilmiyorum; ama bazı topiklerde bu konudan bahsedildiğini okumuştum. bazı arkadaşlarımı yumurtlama zamanında kanama yaşadıklarını yazmışlar. gözlemlerini paylaşırlarsa sevirim...:sm_cool:
sm ironik.ende bu konuyla ilgili baslık actım ama kimse ilgilenmedi.ben bu ay 30 temmuzda regli oldum ve 2 gundur kahverengi kanamam oluyor ve bu ilk kez basıma geldi tm yumurtlama zamanım anlamaım neen oldugunu .bide adetimin 2. gununden beri bçt karısımı kullandım bundan olurmu sence ?
sm ironik.ende bu konuyla ilgili baslık actım ama kimse ilgilenmedi.ben bu ay 30 temmuzda regli oldum ve 2 gundur kahverengi kanamam oluyor ve bu ilk kez basıma geldi tm yumurtlama zamanım anlamaım neen oldugunu .bide adetimin 2. gununden beri bçt karısımı kullandım bundan olurmu sence ?
zaten benim yazdığım ovulasyon kanamalı topikler nedense kuruyor var bende bir uğursuzluktaa du bakalım kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım ama bu siteden başka yerlerden okuduğum kadarıyla endişelencek bişey değil sanırım tabi doktoruna sen yinede sor neme lazım belli olmuyor bu bayan hastalıkları kullandığın ilaç sebep olmuş olabilir ben kist için yıllar önce doğum kontrol hapı kullanmıştım hap bitmeden kopkoyu kahve akıntım oluyordu çok korkmuştum hapı bıraktım geçti yani bu hormon içeren haplarda bi dengesiz yapıyor bünyeyicanım merhabalar bende geçen ayın 20sinde adet oldum nedendir bilmiyorum benimde tam yumurtlama dönemimde kahverengi lekem geldi sonra kesildi şimdi buğün itibariyle kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı hissettim birde lavobaya gittimki yine leke hatta iç çamaşır bile olmuş bende şaşırdım geçen ay doktorum ilaç vermişti omu yaptıki şaşırdım kaldım allah yardımcımız olsun
aman ne güzel tatlım yaşamada zaten insan korkuyor çünkü ya başka bişeyse diye bende inan böyle bişey yaşamamıştım ama soğan küründen oldu bilemiyorum belki bi daha olmazbu ovulasyon kanamasını bende anlamış değilim hiç böle bişey yaşamadım ben ne kızken ne evlendikten sonra bu ovulasyon kanaması korunmadan ilişkiye girenlerdemi oluyo sadece bi türlü kavraya bilmiş değilim :uhm:
Şuan hangi başlıkta okuduğumu hatırlamıyorum ama bir arkadaşımız ovulasyon tarihinde birkaç damla halinde kanaması olduğunu, doktorunun bu kanamanın yumurtanın çatladığının belirtisi olduğunu yazdığını okumuştum...benim de birkaç ay önce başıma geldi. ben enfeksiyon olabilir diye o günlerde ilişkiden kaçınmıştım...o yüzden bu konu açıklığa kavuşsun diye açtım başlığı...:sm_confused: yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler...
arkadaslar bugunlerde bende yumurtlama gunlerim, ve bugun cok az kanamam oldu, ilk defa basima geliyor, bu basligi okuyuncada demek ki oluyormus dedim. acaba sebebi nedir, cok az ama benimki..
benim asıl merak ettiğim ovulasyon kanaması olupta o vakitler ilişkiye giripte hamiş kalan arkadaşlarımız varmı