Peki bebişte gelmiş miydiii?Canım bende olmuştu yumurtlama günlerini değerlendirdiğimiz zaman kahve rengi leke gelmişti
Hayır ne yazıkkiPeki bebişte gelmiş miydiii?
Ne kadardır istiyosunuz?Hayır ne yazıkkiama herkeste aynı olucak diye bişey yok tabi
4 aydır canım sen ?Ne kadardır istiyosunuz?
2 yıldır4 aydır canım sen ?
Doktora güründünmü peki2 yıldır
Evet canım hipofiz adenomu var bende prolaktin sorunu yaşıyorum o yüzdenDoktora güründünmü peki
bendede vardı o ilaç kullandım düştü çok şükür şimdide geçen gün pko olduğumu öğrendim çocuk düşünmeye başladığımdan beri hayatım karardı sanki tövbe tövbeEvet canım hipofiz adenomu var bende prolaktin sorunu yaşıyorum o yüzden
Selam kızlar, ovulasyon kanaması yaşayanınız var mı? İlk kez başıma geliyo bugün adetin 15inci günü sabah uyandığımda kahve rengi lekelenmem olmuştu. Gün içinde günlük pedimde görmüyorum ama peçeteye sildiğimde açık pembe devam ediyo. Bu ovulasyon kanaması mıdır? Yoksa korkmalı mıyım
Ben ilacı bırakamıyorum hipofiz adenomundan ötürü bırakamadığım için 0 oluyo. Bırakınca direk hop 30lar 40lar. Düzenli adet oluyosan pco gebeliğe engel değilbendede vardı o ilaç kullandım düştü çok şükür şimdide geçen gün pko olduğumu öğrendim çocuk düşünmeye başladığımdan beri hayatım karardı sanki tövbe tövbe
Çok sağol canım cevabın içinBende yaşadım defalarca bu bi sorun değil. Korkmana gerek yok canım
Ya ben prolaktin yükseldiğinde sadece bir ay olmadım onun dışında çok düzensizliğim yok yani senin düzenlimi adetinBen ilacı bırakamıyorum hipofiz adenomundan ötürü bırakamadığım için 0 oluyo. Bırakınca direk hop 30lar 40lar. Düzenli adet oluyosan pco gebeliğe engel değil
Düzenli hiç sekmez maşallahı varYa ben prolaktin yükseldiğinde sadece bir ay olmadım onun dışında çok düzensizliğim yok yani senin düzenlimi adetin
Kız ne korkuyosun o aman yumurtlamak oluyo demekki olur inşallah bellik zamanı var belkide hamişsindir bilemeyizDüzenli hiç sekmez maşallahı var
Ah keşke ama iki yıldır olmayınca artık bi korku sarıyoKız ne korkuyosun o aman yumurtlamak oluyo demekki olur inşallah bellik zamanı var belkide hamişsindir bilemeyiz
İşte biz kadınlar her belirtiyi hamileliğe yoruyoruz kafadan atsak rahatlicAz ama beceremiyoruz ne yazıkkiAh keşke ama iki yıldır olmayınca artık bi korku sarıyosanırım vücut bunun bebesi var emziriyo diye kendini korumaya alıyomuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?