Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon kanaması

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

pawlover

Dengesizim ben deli biri 👾
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
11.554
37.588
548
İstanbul
Selam kızlar, ovulasyon kanaması yaşayanınız var mı? İlk kez başıma geliyo bugün adetin 15inci günü sabah uyandığımda kahve rengi lekelenmem olmuştu. Gün içinde günlük pedimde görmüyorum ama peçeteye sildiğimde açık pembe devam ediyo. Bu ovulasyon kanaması mıdır? Yoksa korkmalı mıyım 🙇🏻‍♀️

Canım bende olmuştu yumurtlama günlerini değerlendirdiğimiz zaman kahve rengi leke gelmişti

Evet canım hipofiz adenomu var bende prolaktin sorunu yaşıyorum o yüzden
bendede vardı o ilaç kullandım düştü çok şükür şimdide geçen gün pko olduğumu öğrendim çocuk düşünmeye başladığımdan beri hayatım karardı sanki tövbe tövbe 😂

Selam kızlar, ovulasyon kanaması yaşayanınız var mı? İlk kez başıma geliyo bugün adetin 15inci günü sabah uyandığımda kahve rengi lekelenmem olmuştu. Gün içinde günlük pedimde görmüyorum ama peçeteye sildiğimde açık pembe devam ediyo. Bu ovulasyon kanaması mıdır? Yoksa korkmalı mıyım 🙇🏻‍♀️

Bende yaşadım defalarca bu bi sorun değil. Korkmana gerek yok canım 😊

bendede vardı o ilaç kullandım düştü çok şükür şimdide geçen gün pko olduğumu öğrendim çocuk düşünmeye başladığımdan beri hayatım karardı sanki tövbe tövbe 😂
Ben ilacı bırakamıyorum hipofiz adenomundan ötürü bırakamadığım için 0 oluyo. Bırakınca direk hop 30lar 40lar. Düzenli adet oluyosan pco gebeliğe engel değil 🤗

Ben ilacı bırakamıyorum hipofiz adenomundan ötürü bırakamadığım için 0 oluyo. Bırakınca direk hop 30lar 40lar. Düzenli adet oluyosan pco gebeliğe engel değil 🤗
Ya ben prolaktin yükseldiğinde sadece bir ay olmadım onun dışında çok düzensizliğim yok yani senin düzenlimi adetin

Kız ne korkuyosun o aman yumurtlamak oluyo demekki olur inşallah bellik zamanı var belkide hamişsindir bilemeyiz
Ah keşke ama iki yıldır olmayınca artık bi korku sarıyo 😄 sanırım vücut bunun bebesi var emziriyo diye kendini korumaya alıyomuş 🤷🏻‍♀️

Ah keşke ama iki yıldır olmayınca artık bi korku sarıyo 😄 sanırım vücut bunun bebesi var emziriyo diye kendini korumaya alıyomuş 🤷🏻‍♀️
İşte biz kadınlar her belirtiyi hamileliğe yoruyoruz kafadan atsak rahatlicAz ama beceremiyoruz ne yazıkki

Back