• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon kanaması ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bsrhezaren

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
227
227
103
31
Merhaba herkese. 11 aydır korunmuyor ve bebek istiyoruz ancak son 3-4 aydır adet düzensizliğim başladı. Adet bitiminden 10 gün sonra kahverengi bir kanama başlıyor ve onun bitmesinin ardından yine adet kanaması başlıyor. Bunu başta adet düzensizliği olarak düşünüp doktora da gittim ama doktorun tatmin edici bir açıklaması olmadi. Rengin bu kadar koyu olması ve sık kanama yaşamak benim için endişe verici oldu ama şu an bu durumun yumurtlama kanaması olduğunu düşünüyorum. Çünkü yumurtlama öncesi yaşanan akıntı, kasik ağrısı baş ağrısı gibi tüm belirtileri yaşıyorum ve ardından bu kahverenkli kanama başlıyor. Haliyle bu ara kanamaları da adet kanaması zannettigim için asıl değerlendirmemiz gereken bu ovulasyon günlerini değerlendirmedik aylardır. Önümüzdeki hafta bu konuda doktor ile tekrar görüşeceğim.. bu durumu Yasayan var mı aramızda? Ve hamile kalan. Hamile kaldıysaniz bu ara kanamanın olduğu günleri mi değerlendirdiniz? Bu konu ile ilgili çok az bilgi var birbirimize destek olursak süreci daha rahat geçirebiliriz diye düşünüyorum.

Yumurtlama kanaması yaşayan kimse yok mu hanımlar, tecrubeleri ve hamilelik öncesi süreçlerimizi paylaşsak?

:KK43: Yumurtlama kanaması diye ilk defa bir şey duydum.
Evet gerçekten çok fazla kişi durumu bilmiyor. Bilmeyince de yaşanan durum endişe veriici oluyor bir hayli. Ben önce yabancı kaynaklardan buldum daha sonra burada da açılmış birkac başlık buldum ama konu takibi yapılmamis. O dönemde yazan arkadaşların tecrübeleri, gebelik durumları vs. hakkında bilgi bulamadım. ☺️

Durumun ender yaşanan bir durum olduğunu biliyordum ancak hiç yaşamayan da yoktur sanırım bu sitede 😄 bu konu ile alakalı deneyimi ya da bilgisi olan arkadaşlarım desteklerinizi bekliyorum

Durumun ender yaşanan bir durum olduğunu biliyordum ancak hiç yaşamayan da yoktur sanırım bu sitede 😄 bu konu ile alakalı deneyimi ya da bilgisi olan arkadaşlarım desteklerinizi bekliyorum
Yumurtamın çatladınız zamanları ilişkide pembemsi bir leke ile anlıyorum . Eğer ilişkiye girmediysen leke gelmiyor . Ama senin anlattığın daha farklı bir durum sonrasında adet gibi olduğunu yazmışsın bence iyi bir doktor ile görüşmelisin

Back