Ovulasyon kanaması ne zaman olur?

alrisha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
7
1
86
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Bu soruyu baya araştırdım cevabını bir türlü bulamadım. Belki sorumu saçma bulacaksınız ama nedenini anlatayım. Normalde ovulasyon dediğimiz dönem adetten önceki 14. güne denk geliyor diye biliyorum ki adet takibi programlarında yumutlama dönemi o şekilde hesaplanıyor. Neyse benim geçen ay ve bu ay yumurtlama döneminden 1 hafta sonra yani adetten 1 hafta önce peçeteye silindiğinde gelecek şekilde kahverengi akıntım oldu. Geçen ay gecikmeli adetimden sonra doktora gittim biraz geçiştirir şekilde ovulasyon kanamasıdır dedi. Yine bu ay aynı şeyi yaşıyorum ama anlamadığım nokta şu; yumurtlama kanamasının olması gereken tarihin, adetten 7 gün önce değil de 14 gün önce olması gerektiği yanlış mı biliyorum? Eğer bu şekildeyse hamile kalmak için yanlış tarihlerde mi uğraşıyorum? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.

Merhaba canim ben 3 senelik evliyim ve ilk defa bi kere ovulasyon(yumurtlama) kanamam oldu tabi ben bilmiyordum adetimin 15. gunu falandi yani bir sonraki adetime 15 gun vardi doktora gittim neden boyle birsey oluyor diye ilk defa boyle birsey yasadigim icin endiselendim doktor yumurtlama zamanlarin olabilir dedi yani yumurtlama zamanlarinda bu gibi lekelenmeler yasaniyor dedi. Kanamam lekelenme seklindeydi

Anladım canım. Genelde adetten 1 hafta öncesi gibi kanamalar için de implantasyon kanaması olabilir denmiş ama geçen ay adet olduğumdan ovulasyon kanamasına yordum olayı. Fakat zamanlaması kafamı karıştırdı.

Dedigin gibide olabilir canim yerlesme kanamasi olabilir adetin gecikti mi peki

O 1 hafta kalaki adet gününe bak bakalım 7 gün önce mi oldu o leke yoksa 14 gün önce mi.Ayrıca Ovulasyon gününden 3 gün önce su gibi akıntın oluyor dikkat çekiyor zaten.Buna dikkat edebilirsin.Kanamaya da güvenme.

Su gibi akinti yumurtlamaya mi isaret oluyor peki bende de oluyorda bilmiyordum bunu

Su gibi akinti yumurtlamaya mi isaret oluyor peki bende de oluyorda bilmiyordum bunu
Evet Can'ım diğer günler kuru olurken iç çamaşırı 3 gün çok yogun su gibi akıntı oluyor ve tek taraflı kasığında agrı oluyor ve rahatlıyorsun o gün çatlama günü

Evet Can'ım diğer günler kuru olurken iç çamaşırı 3 gün çok yogun su gibi akıntı oluyor ve tek taraflı kasığında agrı oluyor ve rahatlıyorsun o gün çatlama günü
Evet evet canim dedigin gibi oluyor tesekkur ederim bu bilgi icin bende yumurtlamiyorum diye dusunuyordum

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgi için fakat dün akşam yatmadan önce adet oldum. Dediğim gibi daha adetime 1 hafta var, 21.gündeydim. Demekki adet kanaması belirtisiymiş. Fakat ilk kez bu kadar erken oldu. Bu düzensizliğin korunmayı bırakmayla ilgisi olabilir mi?

Dkhapımı mı kullanıyordun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…