• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon kafam karıştı bakabilir misiniz??

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Melek_kizim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2021
699
388
53
28
Merhabalar, ben bu ay bebek için ovulasyon testi yapmak istemedim stres oluyorum diye o yüzden 1 gün dolu 1 gün boş şekilde geçiriyoruz adet bitiminden bu yana. Dün ilk defa içimden geldi bı yapıyım diye ama baya koyu çıktı gibi bugün tekrar yaptım hafif koyu gibi anlayamadım bugün adetimin 22. Günü bu arada bu kadar geç mi yumurtlama oldu anlayamadım. Bı bakabilir misiniz? Adetime şuan tam 10 gün var. Üstteki iki tane dün yaptığım, aşağıdaki bugün yaptığım (Bat 4 Haziran)

Eklentiler

• IMG_20210525_124350.png
    IMG_20210525_124350.png
    819,6 KB · Görüntüleme: 139
Merhabalar, ben bu ay bebek için ovulasyon testi yapmak istemedim stres oluyorum diye o yüzden 1 gün dolu 1 gün boş şekilde geçiriyoruz adet bitiminden bu yana. Dün ilk defa içimden geldi bı yapıyım diye ama baya koyu çıktı gibi bugün tekrar yaptım hafif koyu gibi anlayamadım bugün adetimin 22. Günü bu arada bu kadar geç mi yumurtlama oldu anlayamadım. Bı bakabilir misiniz? Adetime şuan tam 10 gün var. Üstteki iki tane dün yaptığım, aşağıdaki bugün yaptığım (Bat 4 Haziran)
gec yumurtlama da olabılır.Yapmaya devam et testın varsa ve merak edıyorsan dıger turlu zaten gun asırı ilişki bı sekılde denk gelıyo kısmetse:)

Back