Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanlış bilgilendirmek istemem okuduğum araştırdığım kadarıyla 2 gün pik oluyor. Bazı kadınlar hamile olduklarını ovülasyon testiyle öğrenmişler. Üst üste birkaç gün iki çizgi de aynı koyulukta olunca gebelik testi denemişler ve gebelik görmüşler. Testiniz varsa bi deneyin istersenizYok mu kimse ??
Ovülasyon testlerinizin çizgilerindeki koyuluk nasılBende bilemedimki testte çıkarmı ki hemen
Testleriniz artımed mi? Ben de ondan kullandım ama sonuçları çok tutarsızdı değiştim bu yüzdenİlk foto 3 gün ikinci foto dakide üsteki 3.gün alttaki 4.gün bugün yani
Bence ne olur ne olmaz yarın deneyin son testinizi. O da böyle çıkarsa gebelik testi deneyin. Olma ihtimali var çünküİlk doğumum sezeryan ve bugün sezeryan yerim çok hem batıyor hem ağırıyor acaba çaglamamı oluyor adetim 1 gün geçikti testte çıkrmı bilemedim Kafam karıştı acaba son bi ovulasyon var onu yapsammı çatlamamı oldu die
Şuan adetinizin kaçıncı günü anlamadımm. Ovulasyon takibi mi yapiyorsunuz adetiniz geçti testle mi öğrenmeye çalışıyorsunuzİlk doğumum sezeryan ve bugün sezeryan yerim çok hem batıyor hem ağırıyor acaba çaglamamı oluyor adetim 1 gün geçikti testte çıkrmı bilemedim Kafam karıştı acaba son bi ovulasyon var onu yapsammı çatlamamı oldu die
Bu testler artımed bende normalde laboquick kullanırım ben internetten geç gelir die eşime eczane den al dedim artımed vermişler yarın bi deneyeyim1 taneyi deTestleriniz artımed mi? Ben de ondan kullandım ama sonuçları çok tutarsızdı değiştim bu yüzden
Ben normal ovulasyon takibi yapıyordum 4 gündür sonçlar resimlerdeki gibi çıkıyor bugünde aynı çıktı bende sormak istedim ve bir günde adetim geçiktiŞuan adetinizin kaçıncı günü anlamadımm. Ovulasyon takibi mi yapiyorsunuz adetiniz geçti testle mi öğrenmeye çalışıyorsunuz
Canım ovulasyon takibi adet gecikince yapılmaz ki. Adet bittikten sonra başlanır. Yumurtlama olana kadar devam eder. Catladıktan sonra bırakılır. Eğer adetin geçtiyse güvenilir bir gebelik testi alıp onu yapmalısın. Artimed yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar. Başka bir gebelik testi alıp sabah ilk idrarla bak. Eğer gebelik yoksa adet bittikten sonra ovulasyon takibi yaparsınBen normal ovulasyon takibi yapıyordum 4 gündür sonçlar resimlerdeki gibi çıkıyor bugünde aynı çıktı bende sormak istedim ve bir günde adetim geçikti
Merhaba testleriniz bazıları koyu bazıları silik ovülasyon testi kullanmayı biliyor musunuz? T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğunda pik olur. İki çizgininde çıkması önemli değilOvulasyon kaç gün sürer 4 gündür çift çizgi ??
Yok canım adetim geçiktiği için yapmadım yani şimdide başlamadım ovulasyon a adetim bittikten bir hafta sonra başladım yapmaya ve bu zamana kadar yeni pik oldu işte oda adet günüme denk geldi adet de olmadım yaniCanım ovulasyon takibi adet gecikince yapılmaz ki. Adet bittikten sonra başlanır. Yumurtlama olana kadar devam eder. Catladıktan sonra bırakılır. Eğer adetin geçtiyse güvenilir bir gebelik testi alıp onu yapmalısın. Artimed yalancı pozitif çıkarıyor diyorlar. Başka bir gebelik testi alıp sabah ilk idrarla bak. Eğer gebelik yoksa adet bittikten sonra ovulasyon takibi yaparsın
O zaman şöyle soyleyim. Testler doğruysa gebelik olabilir. Son testlerin koyuluğu aynı gibi. Ben ilk gebeliğimi ovulasyon testiyle öğrenmistim. Yarın sabah güvenilir bir gebelik testi ile tekrar test yapın. İnşallah vardırYok canım adetim geçiktiği için yapmadım yani şimdide başlamadım ovulasyon a adetim bittikten bir hafta sonra başladım yapmaya ve bu zamana kadar yeni pik oldu işte oda adet günüme denk geldi adet de olmadım yani
Şimdi çift çıkmadı önemli değil derken t çizgisi c kadar koyu değilmi sonuçlardaki ?Merhaba testleriniz bazıları koyu bazıları silik ovülasyon testi kullanmayı biliyor musunuz? T çizgisi C çizgisinden daha koyu olduğunda pik olur. İki çizgininde çıkması önemli değil
Ya erken gebelik lemi öğrendiniz normal kaset tip mi sizin testlerdemi böyle çıkmış adet gününüz kaç gün geçmişti acaba ??O zaman şöyle soyleyim. Testler doğruysa gebelik olabilir. Son testlerin koyuluğu aynı gibi. Ben ilk gebeliğimi ovulasyon testiyle öğrenmistim. Yarın sabah güvenilir bir gebelik testi ile tekrar test yapın. İnşallah vardır
Adet günümden bir gün önce ovuslayon testi iki çizgi de çok koyuydu. Yumurtlamada ki gibi. O gün gebelik testi yaptım normal testti. Silik pozitifti. Ertesi gün beta verdim.Ya erken gebelik lemi öğrendiniz normal kaset tip mi sizin testlerdemi böyle çıkmış adet gününüz kaç gün geçmişti acaba ??