Ovülasyon işe gebelik öğrenme

buse2577

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2024
5
0
54
Merhaba . Benim normalde adet günüm bugün ama olmadım ovülasyonla gebelik öğrenenler olduğu için iki farklı marka ovülasyon testi yaptım sonuç bu şekilde .. sizce nasıl ?

Eklentiler

• IMG_2395.jpeg
    132,7 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba . Benim normalde adet günüm bugün ama olmadım ovülasyonla gebelik öğrenenler olduğu için iki farklı marka ovülasyon testi yaptım sonuç bu şekilde .. sizce nasıl ?
Tekrar yumurtlama ve kıst olasılıgı da var buna kesin hamılelık denmez ama ben erken gebelik testinde silik cızgı ogrendıgımde lh orta sevıye pembeydi. 2 gun sonra lh boyle çıktı gebelik daha da netlesmıstı. Evet hamileyken de çıkıyor da bence test yapmalısın. İnsallah hamılesındır hayırlısıyla

Evet olabilir gebelik olunca koyuya yakın olmaya başlıyor gebelik testi yaptınız mı

Acaba ilk idrarla değilde şimdi yapsam çıkar mı..

Kızlar merhaba dün regl olmam gerekiyordu olmadım elim de ovu testi vardı onu deneyeyim dedim sizce nasıl hiç kullanmadim ovu testi bilmiyorum nasıl oluyor lütfen yardımcı olur musunuz?

Kızlar ilk defa ovülasyon testi yapıyorum acaba yumurtlama olmusmu bu sürelerde yoksa daha varmı anlayamadım malasef

Eklentiler

• IMG_0179.jpeg
    161,8 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_0178.jpeg
    106 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…