Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar yumurtlama ve kıst olasılıgı da var buna kesin hamılelık denmez ama ben erken gebelik testinde silik cızgı ogrendıgımde lh orta sevıye pembeydi. 2 gun sonra lh boyle çıktı gebelik daha da netlesmıstı. Evet hamileyken de çıkıyor da bence test yapmalısın. İnsallah hamılesındır hayırlısıylaMerhaba . Benim normalde adet günüm bugün ama olmadım ovülasyonla gebelik öğrenenler olduğu için iki farklı marka ovülasyon testi yaptım sonuç bu şekilde .. sizce nasıl ?
Evet olabilir gebelik olunca koyuya yakın olmaya başlıyor gebelik testi yaptınız mıMerhaba . Benim normalde adet günüm bugün ama olmadım ovülasyonla gebelik öğrenenler olduğu için iki farklı marka ovülasyon testi yaptım sonuç bu şekilde .. sizce nasıl ?
Acaba ilk idrarla değilde şimdi yapsam çıkar mı..Tekrar yumurtlama ve kıst olasılıgı da var buna kesin hamılelık denmez ama ben erken gebelik testinde silik cızgı ogrendıgımde lh orta sevıye pembeydi. 2 gun sonra lh boyle çıktı gebelik daha da netlesmıstı. Evet hamileyken de çıkıyor da bence test yapmalısın. İnsallah hamılesındır hayırlısıyla
Cikabilir belki. Nedenini bilmiyorum ama benim iki hamileligimde de ilk degil ikinci hatta gun icindeki sonraki idrarlar ile cizgiler daha koyu cikiyordu.Acaba ilk idrarla değilde şimdi yapsam çıkar mı..
2 saat sıvı almadan dur yatarken yap cıkar insallah:) ama sabredebılırsen sabah daha net olur tabi:)Acaba ilk idrarla değilde şimdi yapsam çıkar mı..
Sonucunuz nedir acaba?Merhaba . Benim normalde adet günüm bugün ama olmadım ovülasyonla gebelik öğrenenler olduğu için iki farklı marka ovülasyon testi yaptım sonuç bu şekilde .. sizce nasıl ?
Adet oldum .. 31. Günde … 30 yaşındayım hayatımda adetlerim hep çok düzenlidir hep 26-28. Günde adet olurum ilk defa böyle bişey yaşadımSonucunuz nedir acaba?
Bazen gecikme ya da 3 4 gün önce adet düzensizliği oluyor inşallah tez zamanda olur bir bebeğinAdet oldum .. 31. Günde … 30 yaşındayım hayatımda adetlerim hep çok düzenlidir hep 26-28. Günde adet olurum ilk defa böyle bişey yaşadım
Amin inşallahBazen gecikme ya da 3 4 gün önce adet düzensizliği oluyor inşallah tez zamanda olur bir bebeğin