Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar yumurtlama ve kıst olasılıgı da var buna kesin hamılelık denmez ama ben erken gebelik testinde silik cızgı ogrendıgımde lh orta sevıye pembeydi. 2 gun sonra lh boyle çıktı gebelik daha da netlesmıstı. Evet hamileyken de çıkıyor da bence test yapmalısın. İnsallah hamılesındır hayırlısıylaMerhaba . Benim normalde adet günüm bugün ama olmadım ovülasyonla gebelik öğrenenler olduğu için iki farklı marka ovülasyon testi yaptım sonuç bu şekilde .. sizce nasıl ?
Evet olabilir gebelik olunca koyuya yakın olmaya başlıyor gebelik testi yaptınız mıMerhaba . Benim normalde adet günüm bugün ama olmadım ovülasyonla gebelik öğrenenler olduğu için iki farklı marka ovülasyon testi yaptım sonuç bu şekilde .. sizce nasıl ?
Acaba ilk idrarla değilde şimdi yapsam çıkar mı..Tekrar yumurtlama ve kıst olasılıgı da var buna kesin hamılelık denmez ama ben erken gebelik testinde silik cızgı ogrendıgımde lh orta sevıye pembeydi. 2 gun sonra lh boyle çıktı gebelik daha da netlesmıstı. Evet hamileyken de çıkıyor da bence test yapmalısın. İnsallah hamılesındır hayırlısıyla![]()
Cikabilir belki. Nedenini bilmiyorum ama benim iki hamileligimde de ilk degil ikinci hatta gun icindeki sonraki idrarlar ile cizgiler daha koyu cikiyordu.Acaba ilk idrarla değilde şimdi yapsam çıkar mı..
2 saat sıvı almadan dur yatarken yap cıkar insallah:) ama sabredebılırsen sabah daha net olur tabi:)Acaba ilk idrarla değilde şimdi yapsam çıkar mı..
Sonucunuz nedir acaba?Merhaba . Benim normalde adet günüm bugün ama olmadım ovülasyonla gebelik öğrenenler olduğu için iki farklı marka ovülasyon testi yaptım sonuç bu şekilde .. sizce nasıl ?
Adet oldum .. 31. Günde … 30 yaşındayım hayatımda adetlerim hep çok düzenlidir hep 26-28. Günde adet olurum ilk defa böyle bişey yaşadımSonucunuz nedir acaba?
Bazen gecikme ya da 3 4 gün önce adet düzensizliği oluyor inşallah tez zamanda olur bir bebeğinAdet oldum .. 31. Günde … 30 yaşındayım hayatımda adetlerim hep çok düzenlidir hep 26-28. Günde adet olurum ilk defa böyle bişey yaşadım
Amin inşallahBazen gecikme ya da 3 4 gün önce adet düzensizliği oluyor inşallah tez zamanda olur bir bebeğin