Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon hesaplama

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Karlice

❄️Bir kış mektubu tadındayım bugün..❄️
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2019
443
122
103
31
Merhaba arkadaşlar 2ay adetim gecikti 25 temmuzda regl oldum 17 Ağustos da 3 gün ara kanamam oldu doktora gittim polikistik var gibi dedi ve ovulasyon testi aldım bugün ilk testi yaptım takvimde 6 si yumurtlama olarak görünüyor ama düzensizlik olduğu için kaçırıyor olabirim diye bu yola baş vurdum böyle silik negatif yani artis olurmu yarın felan tekrar denesemmi yoksa diğer aya bastanmi başlasam çünkü bı yerde adetten 5 gün sonra başlayın diyor ama artış varsada kaçırmak istemiyorum bu ayı değerlendirmem lazım

Canim bence bu çok silik daha her gun yapmaya devam et böylelikle kendin arttigini gorursun ve kaçırmamis olursun pkolu olanlarda cok ise yarıyo bu testler bende yok ama bende bu ay kullandim resmini de atiyorum bakip degerlendirebilirsin

30 lu paket aldım canım bugün denemek amaçlı yaptım bugün 14. Gün adetten bu yana sen ne zaman başladın canim

Canim benim duzenlidir 25 26 27 pek sasmaz bende 14.gunumde yaklarim diye ayin 23 unde başlamıştım ayin 17 si adetim oldu 4 gun surdu bitti ben yapmaya devam ettim once kafam karisti bakarsan görürürsün 27 si kirmizalasinca ben yumurtmadim sandim degerlendirdik tabi ama ben iki uc gun yapmayı bıraktım dün akintim olunca yapayim bi dedim baktim kirmizi cikti en altta 2 eylül yaziyo bakarsan goruceksin bugun tekrar yaptim dünden daha koyu cikti meger daha yeni yumurtlicakmisim bilemedim gec oldu bu ay benim adetime 10 gun var mesela demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum buda bugun ki testim

Hadi hayırlısı olsun canım hakkında benim suanki testim senin 27 sinde yaptigina benziyor inşaallah kacirmasimdir diğer günlerde devam edicem çünkü düzensizlik olmazsa bu ay dha 16 gün var bı ay bı aydır boşa gitmesini istemem nasip artık

Tabiki bosa gitmesin her gun yap testini not al atma onları böylece anlarsin allah gönlüne gore versin canim

Tabiki bosa gitmesin her gun yap testini not al atma onları böylece anlarsin allah gönlüne gore versin canim
Amin canım dün akşam sol yumurtaligimda sancı vardı baya ins yumurtlamanin habercisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…