Son testin böyle oldu neden hep koyu çıkıyor anlamadımBu testler hep böyle köyü çıkıyor yumurtlama yok şuan daha
Hamile olma ihtimalin varmı acaba test yaptınmıSon testin böyle oldu neden hep koyu çıkıyor anlamadım
gebelik testi yaptınmıSon testin böyle oldu neden hep koyu çıkıyor anlamadım
Göçen ay korunmayı bıraktım 10 gün erken regl oldum çok yoğundu bu 2. Ay hamile değilimdir adetimin 21. GünüHamile olma ihtimalin varmı acaba test yaptınmı
Geçen ay korunmayı bıraktım 10 gün erken refl oldum çok yoğundu. Bu ayda daha 21. Gündeyimgebelik testi yaptınmı
Bende düşündüm de yarın gitsem mi acaba 22. Günüm anlar mı öyleBende bu ay yumurtlama göremeden regl oldum ama sizinki kadar belirgin bile değildi benşm testlerim, acaba bi doktora gidip baktırsanızmı yumurta varmı yokmu büyümüşmü falan diye
Anlar tabiki yumurtan çatladıysa onu da görürBende düşündüm de yarın gitsem mi acaba 22. Günüm anlar mı öyle
Anlar tabiki yumurtan çatladıysa onu da görür
Bende bu ay yumurtlama göremeden regl oldum ama sizinki kadar belirgin bile değildi benşm testlerim, acaba bi doktora gidip baktırsanızmı yumurta varmı yokmu büyümüşmü falan diye
Evet ilk kez yumurtlama görmedimOlmazsa yarın gideyim 15. Günden beri yüksek çıkıyor bir türlü pik olmuyor
Evet ilk kez yumurtlama görmedim
Her kadın her ay yumurtlayacak diye bişey yokmuş canım bende bu ay o yuzden yumurtlamadım sanırımDemek ki Buda normal bir durum
ANLADIM canım hayırlısı olsun bakalımHer kadın her ay yumurtlayacak diye bişey yokmuş canım bende bu ay o yuzden yumurtlamadım sanırım