Ovulasyon hakkında

• Konu Sahibi Konu Sahibi Fyprk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Fyprk

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2017
940
424
103
Kızlar merhaba anlayanlar bakabilir mi. Takvime göre ovulasyona 5gün var ama ovulasyon testimde silik çizgi bile çıkmıyor. Bu arada pko hormon vs. sorunum yok eşimde sperm hızı sorunu var adetlerim düzenli testte mi sıkıntı var acaba?

Eklentiler

• IMG_0817.jpeg
    149 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_0816.png
    191,6 KB · Görüntüleme: 21
Evet benim de testlerim hep olması gereken günden önce hafif gelip, olması gereken gün pik yapıyor. Bu ay doktorda yumurta kontrolü yaptırarak ilerledim doktorum 2 tane büyüyen yumurta görmesine rağmen 3 4 gün sonra ancak testim pik oldu olması gereken gün. Ve ertesi gün de siliklesip çatladı. Yapmaya devam edin 1 günde bile pik hale gelebiliyor dalgalanan bir hormon LH daha zamanınız var yani olabilir normal bence :)

pko mu var peki sizde

Canım takvim olası tahminini yapıyor. Test lh ye bakıyor. Daha zamanı var demekki. 1.5 saat kadar sıvı almadan yap gündüz ve akşam şeklinde yapabilirsin ben öyle yaptım ve akşam pik gördüm denemelisin

Evet, diyet yaptığım için sürekli su içiyorum gün içinde yapamadım o yüzden
Size tavsiyem sabah yapın ovulasyon testini. Uyanınca ilk idrarı yapın sonra çok sıvı almadan ikinci idrarla yapın. Ve hep aynı saat aralıklarında yapın. Muhtemelen testin markası laboquick. O test piki dahi çok kırmızı göstermiyor telaş etmeyin :)

Evet ama ben akşam pik gördük ve ertesi günü pik gördüm sonra çatladı zaten. Koyuluk da bu kadardı

Eklentiler

• 5D92A234-FDAA-4022-ADB6-1F5100DF78BA.jpeg
    61,8 KB · Görüntüleme: 11
Yavaş yavaş koyulaşmaz. Birden koyulaşır benim öyle oluyor. 2 günde pik oluyor

İyisi budur diye bunu aldım ilk çocuğumda da bunu kullanmıştım, dediğiniz gibi deneyeyim teşekkür ederim:)

İyisi budur diye bunu aldım ilk çocuğumda da bunu kullanmıştım, dediğiniz gibi deneyeyim teşekkür ederim:)
Evet evet bende bunu kullanıyorum ilk bebemde de kullanmıştım. Bu test diğerleri gibi çok hassas değil o yüzden sabah yapmak daha doğru sonuç veriyor. Ama koyulul görünce silikleşene kadar sabah akşam yapabilirsin

Aynı marka sanırım sizinki bayağı koyulaşmış
Evet canım ilk zamanlar silik bile yoktu sonra hafif hafif pembeleşmeye başladıktan sonra hemen pik oldu zaten o ilk pik gördüğüm gündü Buda ikinci pik ertesi gün. Yapmaya devam et nasıl istersen öyle yap tabiki ama ben öğlen 2 gibi bide akşam 9-10 arası yaptım

Eklentiler

• 46BBD3B6-4023-46EB-8788-A4855C69368D.jpeg
    54,1 KB · Görüntüleme: 10
silikleşmeye başlayınca ilişki olması gerekiyor demi ayy benim bütün bilgiler silinmiş

silikleşmeye başlayınca ilişki olması gerekiyor demi ayy benim bütün bilgiler silinmiş
İki gün pik gördüm değerlendirdim diğer gün silik gördüm değerlendirdim 3 gün yapmış oldum gün aşırı da yapabilirsiniz diyor sperm için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…