Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon hakkında bilgisi olanlar lütfen yardım edermisiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ftmamstfa

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2022
20
-3
6
31
Kızlar adetim”b üzerinden 24 gün geçti 14 cü günden beri test yapıyorum bu şekilde oldu. Ben anlamıyorum adetim 23 ü idi gec adet oldum sizce neden olabilir bu yumurtlama günü mü sizce gec olmamışmıyım yumurtlama için.7.8 gün adetim gecikmişti düzensizlikten mi gec yumurtlama oldu acaba

Eklentiler

• F7D3969B-9002-4329-AEE4-4DE39689AE8B.jpeg
    196,1 KB · Görüntüleme: 39
  • 50A9F4A2-413D-4EAA-8E12-F99C8770B00B.jpeg
    96 KB · Görüntüleme: 46
Hiç pozitif test görmedim ‘acaba bu ay yumurtlamadım mı’ diye mi soruyorsunuz? Testleri 14.gün yapmaya başladıysanız geç kalmışsınızdır muhtemelen 9.gün itibaren yapın bidahaki sefer.

F ftmamstfa Sorunuz anlaşılır değil. Bence konuyu silin anlaşılır şekilde sıra sıra giderek yazın. Belki noktalama işaretleri olmadığından anlayamadım. Karışık geldi

Adete yakın da yumurtlama oluyor canım. İlle 14. Gün yumurtlama diye bir şey yok ve senin yumurtlaman gerçekleşmiş mutlaka değerlendir çatlamayı görene kadar yani testin silikleşinceye kadar

Evet yumurtlamayı ve ertesi gün çatlamayı gördüm suan bel agrısı kasıklarda yanma çok fazla inşalllah tutuyordur bebeğim bugün 6 cü gün yumurtlamadan sonra yarın doktora gideceğim agrılarım çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…