Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ovulasyon günlerinizde sex size ya da eşinize görev gibi hissettiriyor mu?
arkadaşlarım yazdığınız kıymetli cevaplarınız için çok tşk ederim.beni büyük ölçüde fikir sahibi yaptınız.dualarınız için ayrıca çok tşk ederim.son reglimden bu yana bugün 7gün.yeni süreç yavas yavas gelio.bazen bugünlerde sex yapmak mecburiyet gibi hissettiriyor.benim için buyuk mutluluk çunku bebek ucunda ama eşim inşallah görev gibi hissetmiyordur.bununla ilgili bir şey söylemiyor yani rahatsızlık ya da huzursuzluk göstermiyor.ama yeterince yorgun geliyor.bende hadi bakalım dediğimde sanki görev gibi hissedecek gibi geliyor.1kez söyle olmuştu.ona yakınlaşmıştım sonunun nereye gideceği belli şekilde ama çok yorgunum erken kalkıcam demişti.ama bugun o günlerden dediğimde heee tamam o zaman deyip benimle olmuştu bir başka sefer de bir sonraki ay belki yine yakınlaştım sonu nereye gidecek belli bi şekilde yine çok yorgun ve uykusuzdu yarına bırakalım dedi yarın bi yere gittik öbür gün şehir dışına derken bi de kalmıştık hafta sonu orda akrabalarda neredeyse o aydan 4-5 gun kaybetmiştik.acaba diyorum ben bebeği ondan daha mı çok istiyorum.kan tahlili yaptırmaya gideceğimi bildigi zamanlarda hemen haber ver bana diyo heyecandan öluo ama bazen de nasipse olur zaten kendine bu kadar yukleme diyor.ama sanırım bunu su yuzden diyor ben ona beni heveslendirme olmayınca hayal kırıklığı yasıyorum o yuzden dur bakalım bi tahlil vereyim diyordum belkide beni üğzmemek için böyle yaklaşıyor bilemiyorum :s
zor süreceler beklemek zor oluyor bende bu şekilde hamile kaldım şu bir gerçekki görev gibi hissettiriyor insana çünkü o akşam yapacağın yoksa bile mecbursun ve yapıyorsun son ay hele gün aşırı denedik zor geliyor hele birde çalışan bayansan off diomm
gün aşırı denemişsiniz ama olmuş işte sonunda allah hayırlısıyla bir nefeste kucağında görmeyi nasip etsin inşallah.bazen işin zaman kaybı ya da saç baş derken uğraş kısmından öte insanın canı istemio ama yapmak zorundasın.işte o içinden getirme olayı zor.biz bayanlar için öyle çok bi şey değil belki ama düşünsenize hiç içinden gelmeyen bi erkeği buna mecbur ettiğinizi.kafa olarak ilişkiye hazır olması erkek için daha bi önemli.korkuyorum işte kocamın offf bugun şimdi bunu mu yapıcaz diye içinden geçirmesinden ama diyorumya ne düşünürsek düşünelim eğer bebek istiyorsak başka kaçarı yok.seve seve olacak bu iş.
gün aşırı denemişsiniz ama olmuş işte sonunda allah hayırlısıyla bir nefeste kucağında görmeyi nasip etsin inşallah.bazen işin zaman kaybı ya da saç baş derken uğraş kısmından öte insanın canı istemio ama yapmak zorundasın.işte o içinden getirme olayı zor.biz bayanlar için öyle çok bi şey değil belki ama düşünsenize hiç içinden gelmeyen bi erkeği buna mecbur ettiğinizi.kafa olarak ilişkiye hazır olması erkek için daha bi önemli.korkuyorum işte kocamın offf bugun şimdi bunu mu yapıcaz diye içinden geçirmesinden ama diyorumya ne düşünürsek düşünelim eğer bebek istiyorsak başka kaçarı yok.seve seve olacak bu iş.