Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selamünaleyküm kızlar.. Resimlerime bakabilir misiniz dun yumurtlama akıntısını gördüm. Değerlendirdik de. Bugun test yapıyım dedim bugun de kırmızılaşmış çizgi bugun de değerlendircem mi karar veremedim. Yarın değerlendirsem geç mi olur.
Bugun 20.gunum genelde 34 35 gunde bir adet olurum. Testi de bugun yaptım tek test iki kez çekip attım. Dün akıntıyı gördüm eczanede test bulamadığım için yapamamıştım yine de değerlendirdim. Bugun de böyle çıktı. Haftasonuna kadar hergun mü değerlendirsem 2 gunde bir mi bilemedim.
Selamünaleyküm kızlar.. Resimlerime bakabilir misiniz dun yumurtlama akıntısını gördüm. Değerlendirdik de. Bugun test yapıyım dedim bugun de kırmızılaşmış çizgi bugun de değerlendircem mi karar veremedim. Yarın değerlendirsem geç mi olur.
Kararsız kaldım ben de.. Genellikle 2 3 gunde bir oluyor zaten öyle yaptıgımız zamanlarda da tutmadı ama bi türlü kısmet olmadı.. Hergun de dediğiniz gibi kalite acısından daha iyi diyolar. Her günü değerlendirip kalan da varmış forumda. Ne zormuş çocuk yapmak