• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon dönemi ve sonrasında bel ağrısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canm oglmmm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2018
2.370
3.376
83
Merhaba, bilgili güzel kadınlar :)
Cumartesi günü ovulasyon testim pikti Pazar sabahına çatladı ama Cuma gününden beri şiddetli bel ağrım var ben yumurtlamaya bağladım ama yumurtlama geçti ağrı geçmedi kasıklarım da ara ara sızlıyor sizce bunlar hala yumurtlamanın etkileri olabilir mi?

Aynı durum bendede var canım iki gündür bel ağrısı var ama göğüslerimde sızlama yok ara ara sol kasigima sanci giriyor yumurtlamadan diye dusunuyorum

Aynı durum bendede var canım iki gündür bel ağrısı var ama göğüslerimde sızlama yok ara ara sol kasigima sanci giriyor yumurtlamadan diye dusunuyorum
Bende aynı şekilde belim devamlı kasığım ara ara ama iki gün geçti yumurtlamanın üzerinden geçmesi gerekirdi diye düşünüyorum fikir almak istedim benim gibi olan var mı diye

Bende aynı şekilde belim devamlı kasığım ara ara ama iki gün geçti yumurtlamanın üzerinden geçmesi gerekirdi diye düşünüyorum fikir almak istedim benim gibi olan var mı diye
Merhaba, maşallah Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi. Bir şey sorucaktım. Çatlama (26ocak)dan sonra, 3.gün hala geçmedi aynı belirtiler kasıla ve belde ağrı kasıkta kasılma göğüs hassasiyeti. Beklenen adet 10 şubat, 20 ocak 27 ocak arası hergün değerlendirdik :) hissediyorum hamile kaldım sanki bu belirtileri yasayarak mı hamile kaldınız adete 12 gün var. Az önce bunu yazarken sol yumurtalıktan sanki böyle içinden bişey geçmiş gibi oldu

Merhaba bu belirtiler bende de var konu eski ama sormak istedim hamile kalabildinizmi?

Back