T cizgisinin en koyu olması. Yumurtlama.pik ne demek ben ilk defa bu tabiri duyuyorum
Hayır olmadı. 2. Cizgi hep vardı ama koyu değildi.Daha once yaptiklarin pik olmamişmiydi yani taki 28 gune kadarmi
28. Gun pik oldugunda 42. Gunde adet oldum.Himm oyuzdenmi gec adet oldun 34 te oldun galiba
Evet olabiliyor. Ben gecen ay bizzat yasadım. Pikten 1 hafta sonra doktora gittim. Çatlamak üzere olan yumurtan var dedi. Ama 6-7 gun sonra adet oldum. İlk pikten 14 gün sonra adet olunuyor cunku.bu arada bende bu ay 34. günümde adet oldum arkadaşlar ama lh testine baktım ve adetten iki gün önce lh testinde pozitife yakındı sonra bir daha yaptım acaba yumurtalama mı yaşadım adetten önce ? böyle birşey oluyor mu ? bilgisi olan var mı ?
Zaten en önemlisi pik olunca ve ertesi günler diye biliyorum.Kızlar bilgisi olan yazarsa çok sevinirim. Şimdi bu ovu testi pik yaptığı günden önce ilişki olmasa pik yapınca ve sonrasında olsa tutma imkanı var mı yoksa illaki öncesinde de ilişki olmalı mı?
Bende bu ay ilk defa böyle bişey yaşadım hatta lh testinde adete yakın yapınca gebe olanları görmüştüm gebe olduğumu sanmıştım o gün gittim kan testi verdim sonuç hüsran negatif çıktı..Evet olabiliyor. Ben gecen ay bizzat yasadım. Pikten 1 hafta sonra doktora gittim. Çatlamak üzere olan yumurtan var dedi. Ama 6-7 gun sonra adet oldum. İlk pikten 14 gün sonra adet olunuyor cunku.
yumurtladıktan 2 gün sonra hemen hasta olabiliyor muyum ? onu anlamadımZaten en önemlisi pik olunca ve ertesi günler diye biliyorum.
Öncesi önemli değil o zman eşim haftalık çalışıyor pik olduğu gün izin alırZaten en önemlisi pik olunca ve ertesi günler diye biliyorum.
Ben de belki hamileyimdir diye bir sürü gebelik testi yapmıştım ama yumurtlamaymış.Bende bu ay ilk defa böyle bişey yaşadım hatta lh testinde adete yakın yapınca gebe olanları görmüştüm gebe olduğumu sanmıştım o gün gittim kan testi verdim sonuç hüsran negatif çıktı..
Adete yakında oluyor mu acaba ben cumartesi günü ovülasyon testi yaptım pazartesi günü adet oldum
Bilniyorumki. 2. Yumurtlamaysa olabilir belkiyumurtladıktan 2 gün sonra hemen hasta olabiliyor muyum ? onu anlamadım
Olabilirbu arada bende bu ay 34. günümde adet oldum arkadaşlar ama lh testine baktım ve adetten iki gün önce lh testinde pozitife yakındı sonra bir daha yaptım acaba yumurtalama mı yaşadım adetten önce ? böyle birşey oluyor mu ? bilgisi olan var mı ?
him anladim canim bana umut oldun28. Gun pik oldugunda 42. Gunde adet oldum.
İnşallah. Ben de bu ay yeni başlafım testlere. İbşallah bu ay hemen pik olur ve silinir. 15. Gun progestan da baslayacagım. Doktor verdi adetlerim gec olduğu için.Olabilir
him anladim canim bana umut oldun
Insallah yumurtlamayi gorurum
Him anladim cnmİnşallah. Ben de bu ay yeni başlafım testlere. İbşallah bu ay hemen pik olur ve silinir. 15. Gun progestan da baslayacagım. Doktor verdi adetlerim gec olduğu için.
BENde bugün yapmadım artık bekleme kısmına geldik sanırımŞuan daha silik testlerim canım bugün yapmadım ama dün biraz daha silikti
Aynen canım valla olucağı varsa oluyo işte elimizden geleni yaptık benim ara ara karnımın alt kısmı kasıklarım ağırmaya başladı adet olucam galibaBENde bugün yapmadım artık bekleme kısmına geldik sanırım
Evet 16. Gun pik olmus canim. 31 temmuz 1 agustos 2,3 ağustos degerlendirilmeli.. yorgun hissediyorsaniz siz bilirsiniz ama ovulasyona gore degerlendirilmesi gereken gunler bunlar.. ara vermemek lazim..sperm kalitesini 1 gun etkilemezAselece pik bir gün gecikmeli oldu dün brlktelk oldu bugünkü daha önmli yarn mı bir gün ara versek daha mı iyi olur sperm kalitesi için