• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Ovulasyon dönemi akıntı

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Golldd

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2018
778
747
53
Merhaba kızlar. Ovulasyon takibi ile pik gününü yakalamaya çalıyorum ancak biraz geç başladım sanırım bugün 10. Günümde başladım,gün geçti mi diye endişelendim. Size bir sorum olacak. Bugün bryaz akıntım oldu. Beyaz akıntı ovulasyon gününden önce mi olur sonra mı bilen cevap verebilir ise çok sevinirim.

Yumurta olgunlaşıp çatlayana kadar oluyor sanırım.

Ben geçen ay ovulasyon testi kullandığımda akintim pikten bir kaç gün önce başlamıştı. Belki kişiden kişiye değişir ama bende durum böyleydi. 🌸

Genelde yumurtlamaya yakın başlar . 1-2 gün sürer bende 16.17. Günlerde yumurtlama oluyor bende yapmaya devam et genelde 8.9. Günlerde başlanır zaten takip

Merhaba kızlar. Ovulasyon takibi ile pik gününü yakalamaya çalıyorum ancak biraz geç başladım sanırım bugün 10. Günümde başladım,gün geçti mi diye endişelendim. Size bir sorum olacak. Bugün bryaz akıntım oldu. Beyaz akıntı ovulasyon gününden önce mi olur sonra mı bilen cevap verebilir ise çok sevinirim.
Benim ovülasyon testine göre pik olduğu gün 11. Ve 12. Gündü beyaz krem gibi akıntıyı biz birlikte olurken 11 12 13. Günler hep fark ettik. Benimde bu konuda fikrim yok gördüğümü paylaşmak istedim. Reglimi bekliyorum bakalım ne olacak

Back