• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon 2. Kez koyulaşıyor

seake

Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2024
534
142
18
33
Kizlar ben 28 aralıkta yumurtlama 29 da catlama gordum ve hepsini degerlendirdim. Pcos yok amh degerim 3.kusur doktor yumurta sayimin gayet iyi oldugunu soyledi kasimda rahim filmimi de cekildim. Yani bi sorun yok cok şükür 🤲🏻 ovulasyonum dunden beri koyulasmaya basladi tekrar anlam veremedim yasayan var mi bat 13ocak
IMG_7166.jpeg

Son düzenleme:
Kizlar ben 28 aralıkta yumurtlama 29 da catlama gordum ve hepsini degerlendirdim. Pcos yok amh degerim 3.kusur doktor yumurta sayimin gayet iyi oldugunu soyledi kasimda rahim filmimi de cekildim. Yani bi sorun yok cok şükür 🤲🏻 ovulasyonum dunden beri koyulasmaya basladi tekrar anlam veremedim yasayan var mi bat 14ocak Eki Görüntüle 3531770
Evet benimde bat 12 Ocak koyulaşmaya başladı ovulasyon testim bugünkü bu

Eklentiler

• IMG_6134.jpeg
    IMG_6134.jpeg
    91,1 KB · Görüntüleme: 8
Ben daha hic hamilelik haberi alamadim kimyasaldan sonraki ay hamile kalan cokmus bence siz de hamilesiniz🤲🏻🌸
İnşallahhhh Allah nasip etsin isteyen herkese. Benimde ilkti kötü sonuçlansada hamile kalabildiğimi öğrenmek mutlu etti. Test yaparsanız benimle de paylaşın lütfen 🌸 iyi geceler☺️

İnşallahhhh Allah nasip etsin isteyen herkese. Benimde ilkti kötü sonuçlansada hamile kalabildiğimi öğrenmek mutlu etti. Test yaparsanız benimle de paylaşın lütfen 🌸 iyi geceler☺️
Cesaret edebilirsem sabah ilk idrarla yapmayi düşünüyorum bakalim🥲 gecmis olsun insallah guzel haberleri alirsiniz sizde bana haber verin 🌸 aminnnnn cok amin 🤲🏻 iyi geceler☺️

1736246446760.png

Kızlar döngünün 21. Günü çubuk test ovülasyonda böyle gördüm
ovülasyon takip etmedim öylesine yapmıştım
bunu pik sayarsak 21+14 = 35. günde regl olmam lazım ömrüm hayatım boyunca olmadım 35 günde
27-31 gün arası regl oluyorum son döngülerimi baz alırsak
En son döngüm 27 gün sürdü

Bu pik mi ? Nedir anlamadım
bugün döngünün 24. günü dün yaptığım prodoctor testte aşağıda ekliyorum
Bata tahminim 4-6 gün kaldı
Yorumlar mısınız 🙏🏻

1736246611220.png

Back
X