Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba kullanma talimatına göre uygulanmazsa yanlış sonuç verebilir mi sence ?Aynı eşitlikte olması lazım
Kuzum bu resmi gondermen çok iyi oldu çok teşekkür ederimcanım böyle olması gerekiyor
Hadi inşallah bize iyi haberler verirsin kuzumRica ederim canım bende bugün yakaladım piki.. geçen ay çektiğim resim yoktu silmişim
Belkide kaçırmış olabilirsin canım. Bende senin gibiyim hep negatif çıkıyor. Ben 15. Günü başladımKızlar mrb 19nisandı son adetim duzensz oldugu için yumurtlama tarihlerini bilemiyorum 30 ile 40 gun arası değişiyo test yapıyorum ama pozitifi goremedim daha yeni başladım gerci ama bunun dısında nasıl bilebilirim yumurtlamayı acaba
Gerci daha cumartesi gunu denemeye basladık biz belki erken mi bilemedm pek tecrubem yok ilk defa yapıyorum :)Belkide kaçırmış olabilirsin canım. Bende senin gibiyim hep negatif çıkıyor
Hadi insa
Hadi inşallah bize iyi haberler verirsin kuzum
Aynen kuzum sen her ihtimale karşı yapmaya devam etGerci daha cumartesi gunu denemeye basladık biz belki erken mi bilemedm pek tecrubem yok ilk defa yapıyorum :)
Tskler cnm bde bsey sorcam mesela gecen ay meraktan yapmştm adetimin 15. Gunu poztfti yumurtlma her ay aynı mdr değişir mi acabaAynen kuzum sen her ihtimale karşı yapmaya devam et
büyük ihtimalle değişmez kuzum aynıdır, tabi eger adetlerin düzenliyse.Tskler cnm bde bsey sorcam mesela gecen ay meraktan yapmştm adetimin 15. Gunu poztfti yumurtlma her ay aynı mdr değişir mi acaba
Tskler cnm bde bsey sorcam mesela gecen ay meraktan yapmştm adetimin 15. Gunu poztfti yumurtlma her ay aynı mdr değişir mi acaba
Teste basldm bu ay sırf merktan:) allahım inş nasip ederdeğişebiliyor canım her zaman aynı gün yumurtlama olmuyor... bazen önce bazen sonra.. test yapmıyorsan uzayan yumurta akı kıvamı akıntıdan anlayabilirsin canım
Ama adetim 19nisanda basldı 21 gbi btti o gunden beridir yapıyorm pztfi goremedm acaba yumurtlamadm mı ki doktora gtsem mi diyorumdeğişebiliyor canım her zaman aynı gün yumurtlama olmuyor... bazen önce bazen sonra.. test yapmıyorsan uzayan yumurta akı kıvamı akıntıdan anlayabilirsin canım
Ama adetim 19nisanda basldı 21 gbi btti o gunden beridir yapıyorm pztfi goremedm acaba yumurtlamadm mı ki doktora gtsem mi diyorum
Goguslerim cok hassas kasıkta batma ve akntı var yumurtlama mı dollenme mi anlamıyormilk idrarla yapma gün içinde sıvı alımsız 2 saat idrarı tutup saat 11 ve 16 arasında yap ama daha vardır ovulasyon olmasına..