Ovulaston testime bakar mısınız karar veremiyorum

bef45

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2023
396
44
Arkadaşlar yorumlar mısınız, dün 15. Gündü yani ayın 27 sinde , bugünde iki Çizgi var yorumunuz ne olur?

Yumurtlama dönemin desin değerlendir yarın diğer gün silikleşcekoda yumurtanın çatladığı için o günü ve diğer günüde değerlendir
Yumurtlama ve çatlama arasındaki fark nedir biliyor musunuz? Pik yaptığında çpcuk olma ihtimali azmı, 36 saat sonra çatlamasını mı beklemeliyz

Yumurtlama ve çatlama arasındaki fark nedir biliyor musunuz? Pik yaptığında çpcuk olma ihtimali azmı, 36 saat sonra çatlamasını mı beklemeliyz
Şimdi sana şöyle söyleyim yumurtlama yumurtaların yumurtalıktan çıkıp belirli bi boyuta ulaşması çatlamssı için 18 20 cm arasında büyümesi lazım çatlama da döllenme demek yani çatladığı zaman mesela bugün veya çatlama günü il ikiye girmişşen rahminde sprem olur spermler 72 saat yaşar sonrasında eğer yumurta döllenirse çocuk oluşuyor pik görünce yymurtlamişssin değerlendir demek ihtimalin yüksek aksine çatlamayı piki değerlendirceksin

Anladım canım teşekkür ederim, dün değerlndirdim bugün ve yarında olması gerekiyor kesin ihtimal için, bakalım hayırlısı

Anladım canım teşekkür ederim, dün değerlndirdim bugün ve yarında olması gerekiyor kesin ihtimal için, bakalım hayırlısı
Evet hatta cuma cumartesi yide değelerlendir ataklarını havaya dik yarım saat ayağa kalkma biraz açık konuşucam eşin boşaldıktan sonra çıkmasın hemen bi 5 dakika beklesin öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…