Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TeşekkürlerEvet balım bu pik
Hayır pik değil
İkisi de kırmızı ama. Yarın bir daha yapacağımHayır pik değil
T çizgisi c kadar koyu değil resimde ya eşit koyulukta olmalı t ve c yada t daha koyu olmalıİkisi de kırmızı ama. Yarın bir daha yapacağım
Işıktan öyle görünüyor olabilir. Pik gibi geldi banaT çizgisi c kadar koyu değil resimde ya eşit koyulukta olmalı t ve c yada t daha koyu olmalı
Işıkta etkili olabilir ama bence c çizgisi bariz koyubence resim tekrar yüklenmeliIşıktan öyle görünüyor olabilir. Pik gibi geldi bana
Kesinlikle katılıyorumIşıkta etkili olabilir ama bence c çizgisi bariz koyubence resim tekrar yüklenmeli
Işıkta etkili olabilir ama bence c çizgisi bariz koyubence resim tekrar yüklenmeli
Işıkta etkili olabilir ama bence c çizgisi bariz koyubence resim tekrar yüklenmeli
İdrar yoğunluğu ile alakalı Lh dalgalanan bir hormon ama bu testlerin hiç biri pik değilmiş ışıkla alakası yokmuş sabahkinin teste devam edinNasıl oluyor da öğlen yaptığım koyu iken akşam yaptığım daha silik oluyor
Kaç damla damlatmağımım önemi var mı? 2 damla döküyorum hep. Bi de idrar kaç saat tutulmalı?İdrar yoğunluğu ile alakalı Lh dalgalanan bir hormon ama bu testlerin hiç biri pik değilmiş ışıkla alakası yokmuş sabahkinin teste devam edin
2-3 damla yeterli 1 saat sıvı alımını kesmek yeterliKaç damla damlatmağımım önemi var mı? 2 damla döküyorum hep. Bi de idrar kaç saat tutulmalı?
Teşekkür ederim2-3 damla yeterli 1 saat sıvı alımını kesmek yeterli