Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu yumurtlama mevzusu çok farklı ya, ben mesela reglimden 7 gün sonra yumurtluyorum hep. Normalde 10. Günü falandır. Bugün akşam test yaptım pik olmuş, sabah daha birlikte olmuştuk, umarım boşa gitmemiştir bugün Sende teste devam et kuzum bugün yarın pik olacak seninde
Canım ben aylarca bu şekilde T çizgisini koyu yakalayamadım. Hep C den silikti. Aaslında C den koyu olması gerekiyormuş ya. Aylar sonra Aralık ayında koyu çizgiyü takvime göre değilde tesadüfen yapmamla yakaladım. Onda da şükür hamile kaldım. umurtlamanı destekleyici şeyler kullanabilirsin. Ben c life macun kullanmıştım. Onu da 1 ay kullandım ikinci ay kullanamadım bile. Ama bu kopkoyu çizgiyi ona bağlıyorum.
Ya bakalım bugün adetimin 22.günü daha yakalayamadım . Yarın doktora gidecem zaten yumurtlama takibi yapmasını söylicem ben anlayamıyorum yanda kaçırıyormuyum anlayamadım