Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benımde ayın 6 sı yumurtlama gunumdu adete 7 gun var bugun ovu test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıkı bence gostermıyorlar cnm ama bı hamıelık testı yap sonucu da yazmayı unutma ınsallah vardırAyin 3ü yumurtlama oldu ondan 2gun oncesini ve subat 29u degerlendirebildik. 2gun sonra adet gunum ovu testi yaptim cift cikti ogrenebilir miyiz ovu testi ile.
Hiç kafanı karıştırma hcg testi yap.Silik degil ki bu kirmirzi ilk ciZgiyle ayni ama iste insan isteyince umitleniyor Allahim size de versin.
Foto yukleme butonu basmayo basaa atcaktim.
ben bu ovu testlerıne cok guvenmıyorum cnm ılk basladıgımda esıme de ovu testı yaptımSilik degil ki bu kirmirzi ilk ciZgiyle ayni ama iste insan isteyince umitleniyor Allahim size de versin.
Foto yukleme butonu basmayo basaa atcaktim.
Aabah yapsam cikarmi 2gun var adeteHiç kafanı karıştırma hcg testi yap.
ben bu ovu testlerıne cok guvenmıyorum cnm ılk basladıgımda esıme de ovu testı yaptımonunkı de pozıtıv cıktı
o yuzden guvenemıyorum yapmama ragmen yıne de bı hamılelık testı yap bırsey kaybetmesın cnm :) bende merak ettım ınsallah vardır belırtılerın varmı pekı ?
kabızlık uyku duzensızlıgı bel agrısı fln hıc mı belırtı yok tst yapın bence varsa cıkarben ilk gebeligimde de hic belirti gormedim zaten gogus kasik agrim oldugu icin bisi diyemiyorum.
Yumurtlamadan 12 gün sonra çıkıyor silik de olsaAabah yapsam cikarmi 2gun var adete
fark etmıyor hamılelık varsa sımdı de yapsan sabahta hemen cıkarVar kabizlik belimin tam ortasi agriyor ama o adet yaklasirkende oyle. Tiroitte var cokta ihtimal vermiyorum allahtan da umidimi kesmiyorum iste. Sabah mi yapiim. Simdi mi.
Sabah yapiim daha garanti olsun ozaman dua edin :)fark etmıyor hamılelık varsa sımdı de yapsan sabahta hemen cıkar
sonucu yazmayı unutma inşallah varır cnmSabah yapiim daha garanti olsun ozaman dua edin :)
İnsAllah ya yazarim tabi.sonucu yazmayı unutma inşallah varır cnm![]()
Valla benim bilgim yok.Kızlar bugün ilk kez ovulasyon denedim sanırım yanlış yaptım hiç bir ibare çıkmadı c bile şu kalem tiplilerden ..idrardan alıp düz zemine koyunca çubuğun kapağını kapattım o yüzden mi acaba yardımcı olur musunuz
Foto burdan atmasınız gogle den giriş yapıp oradan atabilirsinizHaber ver demistiniZ testte silik cizgi cikti Allahhimmm fiti atamiyorum ya.