• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovu testi ile gebelik ogrenilir mi

mer-vee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
170
123
103
Ayin 3ü yumurtlama oldu ondan 2gun oncesini ve subat 29u degerlendirebildik. 2gun sonra adet gunum ovu testi yaptim cift cikti ogrenebilir miyiz ovu testi ile.

Ayin 3ü yumurtlama oldu ondan 2gun oncesini ve subat 29u degerlendirebildik. 2gun sonra adet gunum ovu testi yaptim cift cikti ogrenebilir miyiz ovu testi ile.
benımde ayın 6 sı yumurtlama gunumdu adete 7 gun var bugun ovu test yaptım ıkıncı cızgı sılık cıkı bence gostermıyorlar cnm ama bı hamıelık testı yap sonucu da yazmayı unutma ınsallah vardır

Silik degil ki bu kirmirzi ilk ciZgiyle ayni ama iste insan isteyince umitleniyor Allahim size de versin.
Foto yukleme butonu basmayo basaa atcaktim.

Silik degil ki bu kirmirzi ilk ciZgiyle ayni ama iste insan isteyince umitleniyor Allahim size de versin.
Hiç kafanı karıştırma hcg testi yap.

ben bu ovu testlerıne cok guvenmıyorum cnm ılk basladıgımda esıme de ovu testı yaptım :D onunkı de pozıtıv cıktı :D o yuzden guvenemıyorum yapmama ragmen yıne de bı hamılelık testı yap bırsey kaybetmesın cnm :) bende merak ettım ınsallah vardır belırtılerın varmı pekı ?

ben bu ovu testlerıne cok guvenmıyorum cnm ılk basladıgımda esıme de ovu testı yaptım :KK70: onunkı de pozıtıv cıktı :KK70: o yuzden guvenemıyorum yapmama ragmen yıne de bı hamılelık testı yap bırsey kaybetmesın cnm :) bende merak ettım ınsallah vardır belırtılerın varmı pekı ?
🤣🤣🤣🤣🤣 ben ilk gebeligimde de hic belirti gormedim zaten gogus kasik agrim oldugu icin bisi diyemiyorum.

Var kabizlik belimin tam ortasi agriyor ama o adet yaklasirkende oyle. Tiroitte var cokta ihtimal vermiyorum allahtan da umidimi kesmiyorum iste. Sabah mi yapiim. Simdi mi.

Var kabizlik belimin tam ortasi agriyor ama o adet yaklasirkende oyle. Tiroitte var cokta ihtimal vermiyorum allahtan da umidimi kesmiyorum iste. Sabah mi yapiim. Simdi mi.
fark etmıyor hamılelık varsa sımdı de yapsan sabahta hemen cıkar

Kızlar bugün ilk kez ovulasyon denedim sanırım yanlış yaptım hiç bir ibare çıkmadı c bile şu kalem tiplilerden ..idrardan alıp düz zemine koyunca çubuğun kapağını kapattım o yüzden mi acaba yardımcı olur musunuz

Haber ver demistiniZ testte silik cizgi cikti Allahhimmm fiti atamiyorum ya.

Back