• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovritelle çatlama iğnesi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nurade

Bekliyorduuuu🙄
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2020
415
471
53
24
Kızlar nolur bakın ben 13şubat da iğne oldum doktor cuma ve pazar gününü değerlendir dedi ben sadece cumayı değerlendirebildim iki yumurtam olmuştu şimdi aklıma takıldı acaba yumurtlama pazar günü olmış olabilir mi çok korkuyorum lütfen benim gibi olan var mo döllenme olmuş mudur

Bunun cevabını kimse veremez maalesef. :KK43: Peki cuma günü ağri filan hissettin mi? Ben 2 kez ovitrelle oldum. Ikisinde de iliski saatinde ağri basladı. O an catladığından eminim.

Kızlar nolur bakın ben 13şubat da iğne oldum doktor cuma ve pazar gününü değerlendir dedi ben sadece cumayı değerlendirebildim iki yumurtam olmuştu şimdi aklıma takıldı acaba yumurtlama pazar günü olmış olabilir mi çok korkuyorum lütfen benim gibi olan var mo döllenme olmuş mudur
Pazar günü yumurtlama olsa bile cuma günki spermler o kadar süre yaşar onu dert etmeyin. Ama dölleyip döllemediğini ne biz ne siz ne doktorlar şu aşamada bilemeyiz

Pazar günü yumurtlama olsa bile cuma günki spermler o kadar süre yaşar onu dert etmeyin. Ama dölleyip döllemediğini ne biz ne siz ne doktorlar şu aşamada bilemeyiz
Ay çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız

Bunun cevabını kimse veremez maalesef. :KK43: Peki cuma günü ağri filan hissettin mi? Ben 2 kez ovitrelle oldum. Ikisinde de iliski saatinde ağri basladı. O an catladığından eminim.
Evet ya ilişkiden sonra kasığımda çok aşırı bir batma hissettim öyle mi oldu sizde de

Bende senin gibiyim 14 şubatta iğne oldum acı bekleyiş sürüyor 😊

Birlikte bekleyelim :) bende hiç bir belirti yok sende durumlar nasıl sadece iğneyi olduktan bi gün sonra kasıkta batma oldu o kadar
Balla bende hiç ağrı olmadı. Bi ağrı vs olmadı ama son 3 4 gündür arada kasıklarına iğne batmaları var bakalım hayırlısı ama cok zor beklemek ya

Back