• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrille kullananlar!!!

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yasmincee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2019
101
75
98
31
Merhaba arkadaşlar. Bu ay klomen kullanıp 16 sında çatlama iğnesi oldum. Bende PCOS olduğu için Bu ilaçlara ek olarak glucopage ve info şase kullanıyorum. Çatlama iğnesi kullanıp hamile kalan var mı ? Daha adet tarihime 11 gün var ama çoook merak ediyorum.

Var gebe kalan arkadaşlarımız ama ben 4 aydır kullanıp gebe kalamıyorum. 🤷🏻‍♀️

Bu işler çok yorucu. İnsan bir an önce çözüme ulaşsın istiyor. Umarım yakın zamandan sizinde Bebişiniz olur.
Stresi gerçekten arttırıyor bu iğne içinde hcg olduğundan bir ton belirti yapıyor. Beni mahvetti. Ben ara vermeyi düşünüyorum. 🤷🏻‍♀️

Merhaba arkadaşlar. Bu ay klomen kullanıp 16 sında çatlama iğnesi oldum. Bende PCOS olduğu için Bu ilaçlara ek olarak glucopage ve info şase kullanıyorum. Çatlama iğnesi kullanıp hamile kalan var mı ? Daha adet tarihime 11 gün var ama çoook merak ediyorum.
Sonucunuz ne oldu acaba? Bende klomen+çatlatma iğnesi +info saşe kullanıyorumda bu ay

Selam arkadaşlar bende klomen kullandım doktor sol yumurtalığım baya büyüdü yumruk gibi düşünün çatlatma iğnesi oldum gebelik testleri silik çıkıyor tam 10 gün beklemem gerekiyor gebelik mi değil mi diye inanılmaz heyecanlıyım bi an önce netleşmesini istiyorum böyle arafta çok zor

Back