Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. Bu ay klomen kullanıp 16 sında çatlama iğnesi oldum. Bende PCOS olduğu için Bu ilaçlara ek olarak glucopage ve info şase kullanıyorum. Çatlama iğnesi kullanıp hamile kalan var mı ? Daha adet tarihime 11 gün var ama çoook merak ediyorum.
Merhaba arkadaşlar. Bu ay klomen kullanıp 16 sında çatlama iğnesi oldum. Bende PCOS olduğu için Bu ilaçlara ek olarak glucopage ve info şase kullanıyorum. Çatlama iğnesi kullanıp hamile kalan var mı ? Daha adet tarihime 11 gün var ama çoook merak ediyorum.
Selam arkadaşlar bende klomen kullandım doktor sol yumurtalığım baya büyüdü yumruk gibi düşünün çatlatma iğnesi oldum gebelik testleri silik çıkıyor tam 10 gün beklemem gerekiyor gebelik mi değil mi diye inanılmaz heyecanlıyım bi an önce netleşmesini istiyorum böyle arafta çok zor