- 12 Haziran 2023
- 118
- 15
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgi gözüküyor acaba hangi test markasını kullandınızBayanlar 11 Haziran da çatlatma iğnesi vurdum bugün tam 11. Gün gebelik olma ihtimali nedir böyle çıkanlar oldu mu sonradan sonuçlarınız ne oldu.. ilk 10 dk dolunca yavaştan hayalet çizgi çıktı
Vala canım markaya bakmadım direk normal gebelik testi dedim verdi ismine bile bakmadımÇizgi gözüküyor acaba hangi test markasını kullandınız
Ben artımed marka test yaptım hepsi pozitif gittim kan verdim negatif o yüzden sordumVala canım markaya bakmadım direk normal gebelik testi dedim verdi ismine bile bakmadım
Evet bariz var gibi sende çatlatma iğnesi yapmış mıydın kaçıncı günün bugünVar gözüküyor artı med de freely de gözükmüyor kan da da çıkmadı
Canım iğne etkisi olması muhtemel. 14. Gün. Yaparsan garanti olur.Bayanlar 11 Haziran da çatlatma iğnesi vurdum bugün tam 11. Gün gebelik olma ihtimali nedir böyle çıkanlar oldu mu sonradan sonuçlarınız ne oldu.. ilk 10 dk dolunca yavaştan hayalet çizgi çıktı
Umarım hamilesindir canım. Geç döllenmedir belkiYok ben 1 hamilelik geçirdim karnımda kalbi durdu 11 haftalıkken şimdi 1.5 senedir olması için mücadele veriyoruz geçen ay tedaviyi bıraktım bu ay olmaz dedim öylesine test yaptım böyle çıktı bunların hepsi ayrı günlerde yapıldı ama kan verdim negatif çıktı hatta bugğnde test yaptım onda da çıktı bugün adetimin geçişinin 5. Günü
Doğru söylüyorsun ama işte gel de sabret ah ahhCanım iğne etkisi olması muhtemel. 14. Gün. Yaparsan garanti olur.
Çok zor kuzum çok zor beklemek. Çok iyi anlıyorum seni. Ben iki iğne iki aşılama oldum. Umarım seninki sevinçle sonuçlanır. Az daha sabır. Ne kadardır deniyorsunuz? Sebebi var mı iğne yaptırmanın?Doğru söylüyorsun ama işte gel de sabret ah ahh
Sağlıksız gebelik oluşuyor bende 4 kaybım oldu. Doğal yola gebelik yasakladı doktorum o açıdanÇok zor kuzum çok zor beklemek. Çok iyi anlıyorum seni. Ben iki iğne iki aşılama oldum. Umarım seninki sevinçle sonuçlanır. Az daha sabır. Ne kadardır deniyorsunuz? Sebebi var mı iğne yaptırmanın?
Tedavi öneriyor hepSağlıksız gebelik oluşuyor bende 4 kaybım oldu. Doğal yola gebelik yasakladı doktorum o açıdan
Genetik test yaptırdın mı? Kayıplarda onu öneriyorlar diye biliyorumSağlıksız gebelik oluşuyor bende 4 kaybım oldu. Doğal yola gebelik yasakladı doktorum o açıdan
Hala hala insan artık testede mi güvenemeyecek yalan yere sevinç oluyor insandaYok ben 1 hamilelik geçirdim karnımda kalbi durdu 11 haftalıkken şimdi 1.5 senedir olması için mücadele veriyoruz geçen ay tedaviyi bıraktım bu ay olmaz dedim öylesine test yaptım böyle çıktı bunların hepsi ayrı günlerde yapıldı ama kan verdim negatif çıktı hatta bugğnde test yaptım onda da çıktı bugün adetimin geçişinin 5. Günü
Ben bir buçuk senedir daha idrar testinde silik çizgi bile göremedim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin yavrularımızTedavi öneriyor hep
Çok geçmiş olsun kuzum rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sizeHala hala insan artık testede mi güvenemeyecek yalan yere sevinç oluyor insanda
Olmaması ayrı dert olup kaybetmek ayrı bir dert bilmiyorum Allah herkesi farklı sınıyor insallah hepimiz sağlıklı bir gebelik geçiririz insallah sende pozitifi görürsün en yakın zamanda canımBen bir buçuk senedir daha idrar testinde silik çizgi bile göremedim. Hakkımızda hayırlısı olsun. Sağlıkla gelsin yavrularımız
Yaptım canım kromozom temiz çıktı şükür pıhtılaşma varmış bende ama tüm kayıpları ona bağlayamayız dedi doktor çünkü çoğunda iğneye rağmen genede sağlıksız oluyorduGenetik test yaptırdın mı? Kayıplarda onu öneriyorlar diye biliyorum