• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovitrellenin 11. Günü geçmeyen göğüs hassasiyeti

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

almanyalibirgelin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2020
101
89
48
İlk femara sonra ovitrelle iğnesi kullandım. Ama hala daha göğüslerimde acı var. Adetim geçen ay 20 sinde olmuştu. Nerdeyse 5 gündür hassasiyet geçmiyor. Hanımlar sizce ilaç etkisi mi, adet belirtisi mi yoksa yoksa hamilelik belirtisi mi?😍

İlk femara sonra ovitrelle iğnesi kullandım. Ama hala daha göğüslerimde acı var. Adetim geçen ay 20 sinde olmuştu. Nerdeyse 5 gündür hassasiyet geçmiyor. Hanımlar sizce ilaç etkisi mi, adet belirtisi mi yoksa yoksa hamilelik belirtisi mi?😍
Hassasiyet ne zaman başladı ve tek göğüs hassasiyeti mi var bende 15. Günüm bugün ama regl olucam galiba karnıma da çok sancı giriyor ansızın

4-5 gündür var. Yok ikisinde de var. Bilmiyorum ne olduğunu bakalım hı kac güne test yapayım diyorum. Siz de yapsaniza test

bende bu ay kullandım bata 5 gün var hiç hassasiyet ağrı yok göğsümde karnım ağrıo sadece

Ben iğne yapalı 9 gün olmuş. Bir gram ağrı sızı hiç bişey hissetmiyorum. Bu iyi bişey mi kötü bişey mi ?

Sonucunuz ne oldu

Back
X