• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelleden sonra 10.gunde beta hcg

Melegim344

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2021
177
124
53
28
Slm kızlar. 3 martta adet oldum ve 14 martta normal kontrole gittiğim da doktor sağ da 18. Mm solda 16 mm büyümüş yumurta var 16 martta ovitrelle verdi yaptım. Ve 36 saat sonrası ve 10 gün boyunca ilk 5 gün ger gün sonra gün aşırı ilişki oldu. Bugün iğneyi oldugum saymazsak 10 gun sabah kan verdimve sonucum 2 cıkmış. Dün 2 gün önce 8.gün de evde test yaptım zaman çok silik çıkmıştı zor belli oluyordu muhtemelen dün iğnenin etkisi geçti.10.gün de beta hcg <2 cıkmış sizce yükselme olur mu böyle bi durum yaşayan var mı? . Dünden beri inanılmaz bi halsizlik baa ağrısı ve ara ara sancim oluyor ve dünden beri göğüslerimde ağrı olmaya başladı ve bugün çok fazla bulandım oluyor . Benim bu durumu yaşayıp beta hcg sonradan yükselen oldu mu ? 14 gün kan vermek daha doğru olurdu ama ben dayanamadım zaten vas ağrısı için acile gitmiştim şüphem olduğunu söyledim kana bakmadan iğne yapamayız dediler o yüzden

Slm kızlar. 3 martta adet oldum ve 14 martta normal kontrole gittiğim da doktor sağ da 18. Mm solda 16 mm büyümüş yumurta var 16 martta ovitrelle verdi yaptım. Ve 36 saat sonrası ve 10 gün boyunca ilk 5 gün ger gün sonra gün aşırı ilişki oldu. Bugün iğneyi oldugum saymazsak 10 gun sabah kan verdimve sonucum 2 cıkmış. Dün 2 gün önce 8.gün de evde test yaptım zaman çok silik çıkmıştı zor belli oluyordu muhtemelen dün iğnenin etkisi geçti.10.gün de beta hcg <2 cıkmış sizce yükselme olur mu böyle bi durum yaşayan var mı? . Dünden beri inanılmaz bi halsizlik baa ağrısı ve ara ara sancim oluyor ve dünden beri göğüslerimde ağrı olmaya başladı ve bugün çok fazla bulandım oluyor . Benim bu durumu yaşayıp beta hcg sonradan yükselen oldu mu ? 14 gün kan vermek daha doğru olurdu ama ben dayanamadım zaten vas ağrısı için acile gitmiştim şüphem olduğunu söyledim kana bakmadan iğne yapamayız dediler o yüzden
Bu durum biraz kişiden kişiye değişiyor sanırım bende hep 10.gün test yaptırdım negatifti yükselmedi belirtiler iğneden kaynaklı oluyor hormon olduğu için. Umarım sizinki yükselir güzel örneklerde çok çünkü 🙏

Inşallah canm ya rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın . 3 Güne adet olmazssam cuma yine kan veririm. Bugun oyle rahagsizim ki cok siddetli bas agrim var ve cok kotu mide yanmam insallah beta hcg yukseliyprdur

Inşallah canm ya rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın . 3 Güne adet olmazssam cuma yine kan veririm. Bugun oyle rahagsizim ki cok siddetli bas agrim var ve cok kotu mide yanmam insallah beta hcg yukseliyprduge
Amin inşalla. Geçen pazartesi aşılama oldum yedi gün sonra kan testi vericem. kaç gün aralıklarla kan testini yaptırdınız

Merhaba bende şuan sizinle aynı durumdayım . Ovitrelle iğneden sonra 12 .gün kan testi verdim . 2.84 çıktı. Sizin sonuç nasıl oldu yükseldi mi. Benimde adetime7gün var 😞

Back