• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelleden kaç gün sonra pozitif görürüz ?

leylii12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
16
1
1
32
Merhabalar arkadaşlar . Ben 23 aralıkta akiam saatinde iğne oldum. 25 Aralık gibi çatladığını düşünüyorum . Bugün iğnenin 12.günü erken gebelik test yaptım ama negatif çıktı. Sizce erken mi yaptım. 14. Günü mü beklemeliydim?

Merhabalar arkadaşlar . Ben 23 aralıkta akiam saatinde iğne oldum. 25 Aralık gibi çatladığını düşünüyorum . Bugün iğnenin 12.günü erken gebelik test yaptım ama negatif çıktı. Sizce erken mi yaptım. 14. Günü mü beklemeliydim?
İnşallah yazan olur benimde iğnenin 9.günü bugün iğne etkisi bugün tamamen bitti testle takip ediyordum…buralardan okuduğum kadarıyla 16.günde pozitif gören de var

Benim de reglim 2 gğn gecikti ve oldum geçen aydı bu olay. Bu ay 27 sinde yaptırdım iğneyi bekliyorım hiç bir belirti yok. Sadece kasık agrım var. 🙏

Back
X