- 24 Eylül 2023
- 13
- 1
- 6
- 26
- Konu Sahibi busracan2021
-
Canım yaptığın test biri erken gebelik testi diğeri kaset farklı çıkması normal tek birinden devam et bende ovitrelle oldum bugün 4.günüm bende silikleşmeyi takip etmek için başladım kaset testle ve hep aynı markayla yapıyorum ki yanıltmasınherkese iyi geceler ovitrelle iğne vuruldum bugün 9. günüm iğne vurduğum günü saymazsam. erken olduğunu biliyorum ama vücudumda iğnenin etkisini görmek için 7. günden itibaren test yaptım. bugün sabah silik çıktı akşam ise negatif çıktı. böyle negatif olup pozitife dönen varmı?Eki Görüntüle 3529007
Aynı testim var aslında bide kaset de denemek istedim ama umudumu kaybettim sanki ya. Çünkü 1 buçuk yıldır tedavi görüyorum olmuyor.Canım yaptığın test biri erken gebelik testi diğeri kaset farklı çıkması normal tek birinden devam et bende ovitrelle oldum bugün 4.günüm bende silikleşmeyi takip etmek için başladım kaset testle ve hep aynı markayla yapıyorum ki yanıltmasın
Canm başta silik, sonra negatif göreceksin ki negatifte iğne etkisi geçmiş olacak. Yani o negatifi her koşulda göreceksin. Önemli olan negatiften sonra pozitife dönmesi zaten.Aynı testim var aslında bide kaset de denemek istedim ama umudumu kaybettim sanki ya. Çünkü 1 buçuk yıldır tedavi görüyorum olmuyor.
Canım daha erken yani kiminin 16.gün çıkıyor kimi 14.gün belli olmaz daha durAynı testim var aslında bide kaset de denemek istedim ama umudumu kaybettim sanki ya. Çünkü 1 buçuk yıldır tedavi görüyorum olmuyor.
İnşallah ya bilmiyorum direkt negatif görünce insanın modu düşüyorCanm başta silik, sonra negatif göreceksin ki negatifte iğne etkisi geçmiş olacak. Yani o negatifi her koşulda göreceksin. Önemli olan negatiften sonra pozitife dönmesi zaten.
Bı tane çocuğum var onu 9. Gün öğrenmiştim. 23 beta hcg ile. O yuzden acele ediyorum galiba birazCanım daha erken yani kiminin 16.gün çıkıyor kimi 14.gün belli olmaz daha dur
Değişken bir durum belli olmaz canım yine iğne ile mi olmuştu ya benim kafama da yumurtam catladı mı çatlamadı mı o takıldıBı tane çocuğum var onu 9. Gün öğrenmiştim. 23 beta hcg ile. O yuzden acele ediyorum galiba biraz
Evet iğne ile olmuştu yine, benim bı kere iğne olmama rağmen çatlamadi. Yumurtalar kiste dönüştüDeğişken bir durum belli olmaz canım yine iğne ile mi olmuştu ya benim kafama da yumurtam catladı mı çatlamadı mı o takıldı
Anladım canım peki o gebeliğinde nezaman öğrenmiştin belirti varmıydıEvet iğne ile olmuştu yine, benim bı kere iğne olmama rağmen çatlamadi. Yumurtalar kiste dönüştü
Hiçbir belirti yoktu sadece 9. Gün gidip test verdim 23 çıktı değerim 2 gün sonra tekrarladım testi değerim yükseldiAnladım canım peki o gebeliğinde nezaman öğrenmiştin belirti varmıydı
canım testlerinin resmi varsa sırasıyla atarmısınCanım yaptığın test biri erken gebelik testi diğeri kaset farklı çıkması normal tek birinden devam et bende ovitrelle oldum bugün 4.günüm bende silikleşmeyi takip etmek için başladım kaset testle ve hep aynı markayla yapıyorum ki yanıltmasın
Şuan evde değilim ama bildiğin iğne etkisi pozitif gebelik testi şeklinde atarım yarın canımcanım testlerinin resmi varsa sırasıyla atarmısın
tamam canım gün gün silikleşiyomu pekiŞuan evde değilim ama bildiğin iğne etkisi pozitif gebelik testi şeklinde atarım yarın canım
Evet 10.gün tamamen silikleşti ama kişiden kişiye değişiyortamam canım gün gün silikleşiyomu peki
kiste dönüşünce kaçındı gün regl oldunuz? döngünüz normalde 30 günse kaç gün gecikme oldu kist olunca? bende ovitrelle oldum ve kist olduğundan şüpheleniyorumEvet iğne ile olmuştu yine, benim bı kere iğne olmama rağmen çatlamadi. Yumurtalar kiste dönüştü
İğne vurulduktan sonra 28. Günkiste dönüşünce kaçındı gün regl oldunuz? döngünüz normalde 30 günse kaç gün gecikme oldu kist olunca? bende ovitrelle oldum ve kist olduğundan şüpheleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?