Ovitrelle

busracan2021

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2023
13
1
6
26
herkese iyi geceler ovitrelle iğne vuruldum bugün 9. günüm iğne vurduğum günü saymazsam. erken olduğunu biliyorum ama vücudumda iğnenin etkisini görmek için 7. günden itibaren test yaptım. bugün sabah silik çıktı akşam ise negatif çıktı. böyle negatif olup pozitife dönen varmı?

Canım yaptığın test biri erken gebelik testi diğeri kaset farklı çıkması normal tek birinden devam et bende ovitrelle oldum bugün 4.günüm bende silikleşmeyi takip etmek için başladım kaset testle ve hep aynı markayla yapıyorum ki yanıltmasın

Aynı testim var aslında bide kaset de denemek istedim ama umudumu kaybettim sanki ya. Çünkü 1 buçuk yıldır tedavi görüyorum olmuyor.

Aynı testim var aslında bide kaset de denemek istedim ama umudumu kaybettim sanki ya. Çünkü 1 buçuk yıldır tedavi görüyorum olmuyor.
Canm başta silik, sonra negatif göreceksin ki negatifte iğne etkisi geçmiş olacak. Yani o negatifi her koşulda göreceksin. Önemli olan negatiften sonra pozitife dönmesi zaten.

canım testlerinin resmi varsa sırasıyla atarmısın

Evet iğne ile olmuştu yine, benim bı kere iğne olmama rağmen çatlamadi. Yumurtalar kiste dönüştü
kiste dönüşünce kaçındı gün regl oldunuz? döngünüz normalde 30 günse kaç gün gecikme oldu kist olunca? bende ovitrelle oldum ve kist olduğundan şüpheleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…