• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle

busracan2021

Üye
Kayıtlı Üye
herkese iyi geceler ovitrelle iğne vuruldum bugün 9. günüm iğne vurduğum günü saymazsam. erken olduğunu biliyorum ama vücudumda iğnenin etkisini görmek için 7. günden itibaren test yaptım. bugün sabah silik çıktı akşam ise negatif çıktı. böyle negatif olup pozitife dönen varmı?
1000010639.jpg

herkese iyi geceler ovitrelle iğne vuruldum bugün 9. günüm iğne vurduğum günü saymazsam. erken olduğunu biliyorum ama vücudumda iğnenin etkisini görmek için 7. günden itibaren test yaptım. bugün sabah silik çıktı akşam ise negatif çıktı. böyle negatif olup pozitife dönen varmı?Eki Görüntüle 3529007
Canım yaptığın test biri erken gebelik testi diğeri kaset farklı çıkması normal tek birinden devam et bende ovitrelle oldum bugün 4.günüm bende silikleşmeyi takip etmek için başladım kaset testle ve hep aynı markayla yapıyorum ki yanıltmasın

Canım yaptığın test biri erken gebelik testi diğeri kaset farklı çıkması normal tek birinden devam et bende ovitrelle oldum bugün 4.günüm bende silikleşmeyi takip etmek için başladım kaset testle ve hep aynı markayla yapıyorum ki yanıltmasın
Aynı testim var aslında bide kaset de denemek istedim ama umudumu kaybettim sanki ya. Çünkü 1 buçuk yıldır tedavi görüyorum olmuyor.

Aynı testim var aslında bide kaset de denemek istedim ama umudumu kaybettim sanki ya. Çünkü 1 buçuk yıldır tedavi görüyorum olmuyor.
Canm başta silik, sonra negatif göreceksin ki negatifte iğne etkisi geçmiş olacak. Yani o negatifi her koşulda göreceksin. Önemli olan negatiften sonra pozitife dönmesi zaten.

Back
X