Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende 1 şubatta ovitrelle vuruldum bende de sekizinci gün böyle bir akıntı gelmiştiMerhaba bende 1 Şubat'ta Ovitrelle vurundum ve bugün 8.gun ama bugün beyaz mukus şeklinde sünen bı akıntı geldi internette araştırdım hep yumurtlama belirtisi diyor çatlatma iğnesi den 1 gün sonra yumurtlama olmuyor mu ?
İğneden sonra çatlama oluyor akıntı belirti de olabilir yada üşütme vs bence 12. Gun test yapinMerhaba bende 1 Şubat'ta Ovitrelle vurundum ve bugün 8.gun ama bugün beyaz mukus şeklinde sünen bı akıntı geldi internette araştırdım hep yumurtlama belirtisi diyor çatlatma iğnesi den 1 gün sonra yumurtlama olmuyor mu ?
Merhaba test yaptınız mıMerhaba bende 1 şubatta ovitrelle vuruldum bende de sekizinci gün böyle bir akıntı gelmişti
Ben de bir şubatta ovitrelle vurulmuştum bugün 13. Günüm test negatifti pozitife döner mi hiç böyle olan var mıMerhaba test yaptınız mı
İnşallah pozitife dönüş olurBaşka saylafalarda okumuştum pozitiften negatife negatiften pozitife dönen oluyordu galiba 12 yada 13. Gün sifirliyo ondan sonra gerçek değerler çıkıyor geç döllenme yoksa
Bende 1 Şubat'ta yaptırmıştım bu gün test yaptım negatifBen de bir şubatta ovitrelle vurulmuştum bugün 13. Günüm test negatifti pozitife döner mi hiç böyle olan var mı
Çok üzülüyorum galiba bi ay bekleyip rahim filmi çektirecemMadem bı sorun yok neden ignelere haplara rağmen olmuyor anlamadım
Bende çok üzülüyorum takma stres yapma diyor herkes bu kadar tedavi görmüşken olsun istiyorum Allah yardımcımız olsun en yakın zamanda bebek haberleri alalım inşallahÇok üzülüyorum galiba bi ay bekleyip rahim filmi çektirecem
Neden bir ay bekleyeceksiniz rahim filmi için ben ara vermeden devam edicem rahim filmi çektirecem bu ayÇok üzülüyorum galiba bi ay bekleyip rahim filmi çektirecem
Bende bunu anlamıyorum insanlar nasıl hemen hamile kalıyor hayret ediyorumMadem bı sorun yok neden ignelere haplara rağmen olmuyor anlamadım
Nasip dedikleri bu olsa gerek bence stresten olmuyor ben öyle tahmin ediyorumBende bunu anlamıyorum insanlar nasıl hemen hamile kalıyor hayret ediyorum