Mrb bende klomen+ovitrelle tedavisi görüyorum iki aydır. Bence ilk ilişkide gebe kalınacak diye bir şey yok çünkü iğneyi olduktan hemen sonra yumurtanız çatlamamış olabilir. Yumurtalar geç çatladıysa sonraki ilişkilerde de gene kalınabilir diye düşünüyorum. Çünkü ben iğne yapıldıktan 5 gün sonra şiddetli bi kasık ağrısı çektim doktoruma gittim ultrasonla bakıp yumurtaların çatladığı için ağrın olmuş dedi. Geçen ay böyle olamamıştı dedim o yumurtanın gelişimine göre değişebilir dedi. Reglime bir hafta var beklemedeyim. İnşallah isteyen herkes güzel sonuçlar alır. sizdeMerhaba arkadaşlar, araniza yeni katıldım. Bende 3 aydır bebek istiyorum fakat proklatin hormonum yuksej cikti klomen kullandım 5 gün sonra gittim
Catlatma iğnesi vurdular. Doktorum 1 gun sonra ilişki dedi. Fakat o gun ilk iliskide olmadi ikinci iliskide sperm alabildim diyelim nasıl diyecegimide bilemedim ama anlarsınız umarım yani ilk sperm boşa gitti. Sorum şu ikinci de olduğu için hamile kalma olasılığı yok olur mu? Doktoruma sordum belki %5 şans dedi varmı ikincide hamile kalan.?
hımm şimdi anladım :) inşallah cnm Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. ben iki aylık bebeğimi kalp atışı alınmadığı için aldırdım zor bir süreç Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.Fıtmus. Umarim canım ama iliski dediği gün 2 kez oldu. Şöyle anlatayim en guzeli,
12 de olan ilişki spermi dışa gitti 2 buçuk ta olan sperm oldu 1 gecede ki 2. İlişki oldu o yüzden emin olamadim. Aynen bende iğne olduktan 2 gün sonra kasık agrilarim basladi. Yumurta o zaman catlamis demekki. İnşallah güzel haberler alırız canım. Allah hrkeshe şifa versin
aa sonra baktirdinmi cnmMerhaba kizlar
Ovitrelle sonrasi 10. Gunum 4 gunum kaldi kanda belki cikar diye test yaptirdim 1.77 cikticok mu erken yaptirdim yukselir mi ki
aa sonra baktirdinmi cnm
Sen hasta filan olmadın dimi canım o ikinci iğne demiştin ya emin misin onunda çatlatma iğnesi olduğuna eğer çatlatma iğnesi değilse hamilesin ne zaman test yaptırcaksınbnde gebelkk testi yptm lozitif. kanda baktirdim pozitif ignenin etkisinden korkuyorum. hala varmi,die
. pazartesi yada sali cnmSen hasta filan olmadın dimi canım o ikinci iğne demiştin ya emin misin onunda çatlatma iğnesi olduğuna eğer çatlatma iğnesi değilse hamilesin ne zaman test yaptırcaksın
SEN hamilesin bence ikinci iğne deyince kafa karışıklığı oldu. pazartesi yada sali cnm
bgnde yptm cift cnm
hbende oyle dusunuyrm cnm bakalmpazartesi gidcm. catlatma ignesi kac gun etkisi surer blmiormkiSEN hamilesin bence ikinci iğne deyince kafa karışıklığı oldu
12-14 gün diyorlar ben geçen kullandığımda 15. Gün gitmiştim doktor iğne etkisi geçmiştir demişti benim 17. Gün oldu bekliyorum halahbende oyle dusunuyrm cnm bakalmpazartesi gidcm. catlatma ignesi kac gun etkisi surer blmiormki
İkinci iğnenin adı neydi hatırlıyor musunhbende oyle dusunuyrm cnm bakalmpazartesi gidcm. catlatma ignesi kac gun etkisi surer blmiormki
12-14 gün diyorlar ben geçen kullandığımda 15. Gün gitmiştim doktor iğne etkisi geçmiştir demişti benim 17. Gün oldu bekliyorum hala
O zaman kesin hamilesin proluton deport verdi doktor bana da iğneyi aldım sonra yapmaya gerek yok dedi pzrtesi test yaptır değerin arttıysa hamilesin senin kaçıncı gün bugünprogestan icerkli igneymis cnm o
Yok yapmadım ben 1 hafta beklemek istiyorum perşembeye kadar hasta olmazsam test yaptırcamtest ypmadnmi
adetim gecti. 3 guncbakalm hayrlisiYok yapmadım ben 1 hafta beklemek istiyorum perşembeye kadar hasta olmazsam test yaptırcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?