Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben cok merak edıyorum iğneden sonra 9.günüm ..evde 1 tane gebelik testı var test bana bakıyor ben teste:) yapsam cıkar mı acaba noooolur bır cevap verin
kızlar ben cok merak edıyorum iğneden sonra 9.günüm ..evde 1 tane gebelik testı var test bana bakıyor ben teste:) yapsam cıkar mı acaba noooolur bır cevap verin
cikmaz cnmmm bosuna yapip strese sokma kendini carsamba gunu kan tahliline git istersen o zaman olabilir hayirlisi olsun insallahhhhhh allah gonlunun muradini hayirli zamanda hayirli bebislerle versin insallah cnmm :)))
cikmaz cnmmm bosuna yapip strese sokma kendini carsamba gunu kan tahliline git istersen o zaman olabilir hayirlisi olsun insallahhhhhh allah gonlunun muradini hayirli zamanda hayirli bebislerle versin insallah cnmm :)))
canim zaten igne vurulduktan 36 saat icinde catliyo o ara halvet :) olmuustur zaten catlatma ignesinden sonra 24. ve 36. saatinde iliski oneriyo sonrasindada gun asiri adet olana kadar halvete devam yani senin suan tutmussa bileeeee 5 gunluk falandir anca :) hayirlisiysa olsun de cnm hep vardir allahin uygun gordugu sizin icin planladigi bi zamannnn he bu arada bende bebis icin calisanlar grubundanim :)) peri ve pidilgayla hamis kalmayan kalmaz topiginde gorusmek uzereee