Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9.gün benim canim öyle bisey yaşamadım ben doktoruna mi sorsan acabaOvitrelle de sonra 11. Ve 12. Gün akşam 11 buçukta az miktarda kırmızı pıhtı şeklinde kan geldi devamı gelmedi bugün 13. Gün şimdilik bişey yok böyle birşey yaşayan var mı
Bende yeni bugün vurdum iğneyi acaba kaç saatten sonra ilişki önerdi doktorunOvitrelle de sonra 11. Ve 12. Gün akşam 11 buçukta az miktarda kırmızı pıhtı şeklinde kan geldi devamı gelmedi bugün 13. Gün şimdilik bişey yok böyle birşey yaşayan var mı
12 saat sonra sonra ki günlerde 2 günde birBende yeni bugün vurdum iğneyi acaba kaç saatten sonra ilişki önerdi doktorun
Bugün doktorum 5 den sonra muayene yapıyor ona gideceğim kanama ara ara hala var İnş öyledirHamilesin cnm maşallah☺☺ Kan da takibini yaptır darısı da isteyen herkese inşalalh
![]()
Bakalım akşam gideceğiz kontroleDiğer çizgi silik gözüküyor sanırım hamilesin gelen kanda belki yerleşme kanıdır her bayanda olmuyor ama bazılarında var
Hadi inşallah canimBakalım akşam gideceğiz kontrole
12 saat sonra sonra ki günlerde 2 günde
Ayrıca sol yumurtaligimda hafif ağrılar olmaya başladı sende de oldumuYa bana dedi iğne yaptığın gün beraber olmayın bi sonraki gün olun neden acaba hepsi aynı degilmi neden böyle kafam karisti
Bende kendiminkini tuaf bulmuştum normalde 36 saat diyor doktorlar garanti olsun diye 12 saat dedi herhalde ben iğneyi yaptırdıktan bir gün sonra belim çok ağrıdı kasıklarda ara sıra ağrıyordu hala ağrılarım varAyrıca sol yumurtaligimda hafif ağrılar olmaya başladı sende de oldumu
Bekleyecez artık napalim ne dediyse onu yapacazBende kendiminkini tuaf bulmuştum normalde 36 saat diyor doktorlar garanti olsun diye 12 saat dedi herhalde ben iğneyi yaptırdıktan bir gün sonra belim çok ağrıdı kasıklarda ara sıra ağrıyordu hala ağrılarım var
Aynen doktor ne dediyse ona uyun 2 hafta beklemek çok zor zatenBekleyecez artık napalim ne dediyse onu yapacaz
İğneden Bi gün sonra gece oldu benim ağrımBugün inanılmaz bel agrisiyla kalktim neden böyle oluyor ya sende de oldumu iğneden bi gün sonra
Çok kötü bi ağrı insallah geçer ayy çok heyecanliyim sonuç olarak ne alıcaz acabaİğneden Bi gün sonra gece oldu benim ağrım
İnş güzel sonuç alırsın ben şimdi doktordan geliyorum kanda var gözüküyor ama kanamam olduğu için sağlıklı gebelik olmayabilir dediÇok kötü bi ağrı insallah geçer ayy çok heyecanliyim sonuç olarak ne alıcaz acaba