• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovitrelle Sonrası Ovülasyon Testi

Morkide

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
437
182
33
34
Selam kızlar 10 Ocak Cuma akşamı ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum. 11 inden itibaren hep koyu ilerliyordu. Sizce bugün çatlamış mıdır?
2AF40281-3F9C-463A-9FAE-4D486C873EBE.jpeg

Canım ben de ovitrelle vuruldum ama ovülasyon testiyle bakmadım çünkü normalde iğneden sonra 24-36 saat arasında yumurtanın çatlaması beklenir. İğne senin vücuduna hcg hormonu da veriyor. Bu hormondan dolayı günlerdir pik görüyor olabilirsin ve aslında yumurtan iğneden 1-1.5 gün sonra çatlamış olabilir, ovülasyon testi seni yanıltır bu durumda

Canım ben de ovitrelle vuruldum ama ovülasyon testiyle bakmadım çünkü normalde iğneden sonra 24-36 saat arasında yumurtanın çatlaması beklenir. İğne senin vücuduna hcg hormonu da veriyor. Bu hormondan dolayı günlerdir pik görüyor olabilirsin ve aslında yumurtan iğneden 1-1.5 gün sonra çatlamış olabilir, ovülasyon testi seni yanıltır bu durumda
Evet iğneden kaynaklı 5-6 gün testte pik göstermesi çok normal ama iğne yumurtamı uyarıp çatlattığındada silikleşmesi gerekmez mi ve bugün 5 günlük süreye göre daha da silik gördüm bu yüzden merak ettim.

İğne yaptıktan 40 saat sonra ovülasyon testinde en pik noktada koyulaştığını gördüm inşallah dediğiniz gibi o gün akşamı çatlamıştır ☺️

Back