Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovitrelle sonrası beta hcg değeri:(
- Konu Sahibi milenasu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
Bu iğnenin etkisi en aşağı 10günde geçer çok erken yaptırmışsınız test 12.günü bekleyin gerçek sonuç içinTransfer günü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 3.gün kan testim 9.9 çıktı 5.günüm 4.4 çıktı. Bu şekilde olup gebelik olmasının ihtimali var mıdır bilen yardımcı olabilir mi….
Ama düşmüş olması beni çok üzdü acaba başına gelen var mı merak ettim sonuçta bugün 5.günBu iğnenin etkisi en aşağı 10günde geçer çok erken yaptırmışsınız test 12.günü bekleyin gerçek sonuç için
- 24 Ocak 2021
- 5.662
- 1
- 4.881
- 123
- 30
İğne etkisi azaldıkça değer düşer. Embriyoda ortalama 7.-8. Gün kana karışırAma düşmüş olması beni çok üzdü acaba başına gelen var mı merak ettim sonuçta bugün 5.gün
Umarım öyledir cevap verdiğin için çok teşekkür ederimİğne etkisi azaldıkça değer düşer. Embriyoda ortalama 7.-8. Gün kana karışır
- 29 Mayıs 2021
- 2.858
- 5.535
- 108
- 39
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
3.günde ne cıkmasını bekliyorsunuz ki, kolunuzu delik deşik ettiriryorsunuz, doktorunuzun soyledıgı tarihte yaptırın testinizi, bu kadar strese Hıc gerek yok hem sizin ıcın, hem de mınık embriyonuz ıcın..Transfer günü ovitrelle çatlatma iğnesi vuruldum 3.gün kan testim 9.9 çıktı 5.günüm 4.4 çıktı. Bu şekilde olup gebelik olmasının ihtimali var mıdır bilen yardımcı olabilir mi….
Gelelim asıl soruya, Kacıncı gun embriyosu konulan.. 3 ve 5. Gunler her ıkı gun embriyosu ıcınde cok cok erken.. Bı kac gun daha sabredin..
Benim de negatif mi olacak acaba korkuyorum yaNe yazık ki ilk testinizde çıkan 9.9 ovitrelle etkisi görünüyor. Ben de erken test yaptığımda 6 çıkıp, gününde verdiğim testte 0,8 e düşmüştü. O yüzden şu an hamilesiniz diyemeyiz, beklemeniz gerek. Şu an aldığınız sonuçlar ilaç etkisi
- 29 Mayıs 2021
- 2.858
- 5.535
- 108
- 39
Yok korkmayın sadece bu 9.9 un sonra düşmesi iğne etkisi embriyonun gelişiminden kaynaklanan doğal yükselişi görmek için daha erken. Doktor kaçıncı gün yapın dedi testi?
Benim de negatif mi olacak acaba korkuyorum ya
12. Gün yapın dedi henüz 6 gün var ayın 27sinde test günümYok korkmayın sadece bu 9.9 un sonra düşmesi iğne etkisi embriyonun gelişiminden kaynaklanan doğal yükselişi görmek için daha erken. Doktor kaçıncı gün yapın dedi testi?
- 12 Şubat 2022
- 127
- 93
- 13
- 29 Mayıs 2021
- 2.858
- 5.535
- 108
- 39
Test günümüz aynı elimiz mahkum bekleyeceğiz inşallah beklediğimize değer12. Gün yapın dedi henüz 6 gün var ayın 27sinde test günüm
Gerçekten hepimize Allah sabır versin başka kimse anlayamaz çok yıprandık çok zor günlerdi ve artık sabır bitti yani benim maddi manevi yorulduk kazandığımızı doktorlara verdik hele ben kendi doktoruma da hakkımı helal etmiyorum her tahlile 3 4 bin tl para istedi serbest piyasa tabi o da haklı ne geçirebilirse…
- 29 Mayıs 2021
- 2.858
- 5.535
- 108
- 39
Benim de üçüncü deneme hangi şehirdesiz? sizi çok iyi anlıyorum çünkü benim de ilk 2 denemede, bazı ilaçları devlet karşılıyormuş, merkezimiz söylemedi bile, hepsine yüzlerce lira dökerek bir sürü aldık. Sonradan öğrendim aile hekimine yazdırsam sigorta karşılıyormuş. Tahliller de benzer bi durum, kendi merkezimiz o kadar yüksek fiyat verdi ki, farklı alanda doktor bir arkadaşımız aracılığıyla bir laboratuvarla iletişime geçip direkt orda kendimiz yaptırdık.Gerçekten hepimize Allah sabır versin başka kimse anlayamaz çok yıprandık çok zor günlerdi ve artık sabır bitti yani benim maddi manevi yorulduk kazandığımızı doktorlara verdik hele ben kendi doktoruma da hakkımı helal etmiyorum her tahlile 3 4 bin tl para istedi serbest piyasa tabi o da haklı ne geçirebilirse…
Evet ben de en son iki gün önce yazdıklarını öğrendim son iki ilacımı yazdırdım ama iş işten geçti gerçekten hadi ben kendimi geçtim kredi çekip yapanlarla tanıştım orda adamların tutmuyor ama 36 ay borcunu ödüyorlar. Gerçekten sömürü yani ticarethane. Mersindeyim ben ilk ankarada denedim orda yine en iyisiydi ama bu mersin bizi bitirdi çok sinirliyimBenim de üçüncü deneme hangi şehirdesiz? sizi çok iyi anlıyorum çünkü benim de ilk 2 denemede, bazı ilaçları devlet karşılıyormuş, merkezimiz söylemedi bile, hepsine yüzlerce lira dökerek bir sürü aldık. Sonradan öğrendim aile hekimine yazdırsam sigorta karşılıyormuş. Tahliller de benzer bi durum, kendi merkezimiz o kadar yüksek fiyat verdi ki, farklı alanda doktor bir arkadaşımız aracılığıyla bir laboratuvarla iletişime geçip direkt orda kendimiz yaptırdık.
- 17 Kasım 2016
- 1.324
- 1.115
- 133
Merhaba necip ozturkte mi yaptirdiniz öyleyse bende ona gidiyorum herseyide nakit istiyolarEvet ben de en son iki gün önce yazdıklarını öğrendim son iki ilacımı yazdırdım ama iş işten geçti gerçekten hadi ben kendimi geçtim kredi çekip yapanlarla tanıştım orda adamların tutmuyor ama 36 ay borcunu ödüyorlar. Gerçekten sömürü yani ticarethane. Mersindeyim ben ilk ankarada denedim orda yine en iyisiydi ama bu mersin bizi bitirdi çok sinirliyim
- 29 Mayıs 2021
- 2.858
- 5.535
- 108
- 39
Allah yardımcınız olsun ne yazık ki iş ciddi bir ticarete dönmüş durumda ben yurtdışında yaptırıyorum bu denemeyi ve buradakiler de aynı şeyi söylediler Türkiye’deki durum için. Zaten zor süreç duyguları ve yaşadığımız maddi manevi sıkıntıları anlayıp etik değerleri hiç bırakmayan doktorlar çıksın karşımızaEvet ben de en son iki gün önce yazdıklarını öğrendim son iki ilacımı yazdırdım ama iş işten geçti gerçekten hadi ben kendimi geçtim kredi çekip yapanlarla tanıştım orda adamların tutmuyor ama 36 ay borcunu ödüyorlar. Gerçekten sömürü yani ticarethane. Mersindeyim ben ilk ankarada denedim orda yine en iyisiydi ama bu mersin bizi bitirdi çok sinirliyim
Evet. Bir saniyelik muayeneler yapıp hiçbir bilgi vermeden annesi babası gidin size anlatacaklar diyen itici doktor. Nefret ettim ondanMerhaba necip ozturkte mi yaptirdiniz öyleyse bende ona gidiyorum herseyide nakit istiyolar
Aynen öyle gerçekten. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın..Allah yardımcınız olsun ne yazık ki iş ciddi bir ticarete dönmüş durumda ben yurtdışında yaptırıyorum bu denemeyi ve buradakiler de aynı şeyi söylediler Türkiye’deki durum için. Zaten zor süreç duyguları ve yaşadığımız maddi manevi sıkıntıları anlayıp etik değerleri hiç bırakmayan doktorlar çıksın karşımıza