7. Gün olan gebelık de cıkmazdı kı cok erken vermıssın 10 12 gun hala kanda cıkabılır.Arkadaşlar merhaba geçtiğimiz çarşamba ovitrelle iğne vuruldum bugün 7 gün geçti kanda beta 33.3 çıktı sizce anlamlı bir değer mi yoksa iğneden dolayı mı???
Aslında başka bir durum için kan verdim gecelik ihtimali var mı dediler ve olabilir deyince beta da bakmışlar özellikle vermemiştim ama görünce de bir umut oldu iğnenin etkisi olunca beta kaç çıkıyor acaba normalde7. Gün olan gebelık de cıkmazdı kı cok erken vermıssın 10 12 gun hala kanda cıkabılır.
Anladım teşekkürler bilgilendirme için bir umut işte görünce sormak istedim hemen inşallah olumlu sonuçlanır bu ay:) iğneden sonra 36 . Saate yumurta catlasa gebelık olussa bugun 6. günde olursun. bhcg 0 olur. Catlatma ıgnesının bhcg sayısını bilen doktor var mı onu da bılmıyorum vücutta azalma suresı kısıye ozeldır aynı doz da girse bedene bazısı 8. Gundr sıfırlanır bazısının 11. Gunde. .:)
Olabilir tabi kan verdiniz miMerhaba çatlatma iğnesi oldum iğnenin 10.günü dün sabah idrardan sonra peçeteye pembe sulu akıntı kan geldi ama bir iki damla değil biraz daha fazlaydı 2 saat sonra tekrar idrar yaptığımda daha az geldi birdaha kesildi. Yerleşme kanaması olabilir mi. Bu arada iğnenin etkisi 8.gün falan geçti test yaparak kontrol ettim sürekli
Hayir henüz verdim şuan iğnenin 13.günündeyim cumartesi doktorum çağırdı kan tahlili yapacağız. İdrar testleri negatif maalesefOlabilir tabi kan verdiniz mi
İnşallah olumlu sonuç alırsınızHayir henüz verdim şuan iğnenin 13.günündeyim cumartesi doktorum çağırdı kan tahlili yapacağız. İdrar testleri negatif maalesef
Merhaba canım arttı mı değerinArkadaşlar merhaba geçtiğimiz çarşamba ovitrelle iğne vuruldum bugün 7 gün geçti kanda beta 33.3 çıktı sizce anlamlı bir değer mi yoksa iğneden dolayı mı???
İnşallah sende olunlu sonuc alırsın canım ne oldu çıktı mi sonucunBugün kan verdim iğnenin 15. Günü
Negatif maalesefİnşallah sende olunlu sonuc alırsın canım ne oldu çıktı mi sonucun
Bende 8 kasımda yaptım iğneyi. Dün kan verdim 7.07 çıktı değerim sizce iğne etkisi mi hala7. Gün olan gebelık de cıkmazdı kı cok erken vermıssın 10 12 gun hala kanda cıkabılır.
iğne etkisinin vucuttan atılması gercekten kişisel. ama 10 12 gunde bıtmiş oluyor diye biliyorum :) bı kac arkadasımın 9. gunde sıfırlanmıstı ama garantı olsun dıye beklemek iyidir tekrar vermen gerekicek zaten yarın anlasılır. allahım gonlune gore olanı hakkında hayırlı etsin :)) saglıkla kavus bebegıne :)Bende 8 kasımda yaptım iğneyi. Dün kan verdim 7.07 çıktı değerim sizce iğne etkisi mi hala
Amin inşallah teşekkür ederimiğne etkisinin vucuttan atılması gercekten kişisel. ama 10 12 gunde bıtmiş oluyor diye biliyorum :) tekrar vermen gerekicek zaten yarın anlasılır. allahım gonlune gore olanı hakkında hayırlı etsin :)) saglıkla kavus bebegıne :)