Ovitrelle sonrası beta 33.3 yardım

Cutty

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2023
49
12
Arkadaşlar merhaba geçtiğimiz çarşamba ovitrelle iğne vuruldum bugün 7 gün geçti kanda beta 33.3 çıktı sizce anlamlı bir değer mi yoksa iğneden dolayı mı???

Arkadaşlar merhaba geçtiğimiz çarşamba ovitrelle iğne vuruldum bugün 7 gün geçti kanda beta 33.3 çıktı sizce anlamlı bir değer mi yoksa iğneden dolayı mı???
7. Gün olan gebelık de cıkmazdı kı cok erken vermıssın 10 12 gun hala kanda cıkabılır.

7. Gün olan gebelık de cıkmazdı kı cok erken vermıssın 10 12 gun hala kanda cıkabılır.
Aslında başka bir durum için kan verdim gecelik ihtimali var mı dediler ve olabilir deyince beta da bakmışlar özellikle vermemiştim ama görünce de bir umut oldu iğnenin etkisi olunca beta kaç çıkıyor acaba normalde

:) iğneden sonra 36 . Saate yumurta catlasa gebelık olussa bugun 6. günde olursun. bhcg 0 olur. Catlatma ıgnesının bhcg sayısını bilen doktor var mı onu da bılmıyorum vücutta azalma suresı kısıye ozeldır aynı doz da girse bedene bazısı 8. Gundr sıfırlanır bazısının 11. Gunde. .:)

:) iğneden sonra 36 . Saate yumurta catlasa gebelık olussa bugun 6. günde olursun. bhcg 0 olur. Catlatma ıgnesının bhcg sayısını bilen doktor var mı onu da bılmıyorum vücutta azalma suresı kısıye ozeldır aynı doz da girse bedene bazısı 8. Gundr sıfırlanır bazısının 11. Gunde. .:)
Anladım teşekkürler bilgilendirme için bir umut işte görünce sormak istedim hemen inşallah olumlu sonuçlanır bu ay

Merhaba çatlatma iğnesi oldum iğnenin 10.günü dün sabah idrardan sonra peçeteye pembe sulu akıntı kan geldi ama bir iki damla değil biraz daha fazlaydı 2 saat sonra tekrar idrar yaptığımda daha az geldi birdaha kesildi. Yerleşme kanaması olabilir mi. Bu arada iğnenin etkisi 8.gün falan geçti test yaparak kontrol ettim sürekli

Merhaba çatlatma iğnesi oldum iğnenin 10.günü dün sabah idrardan sonra peçeteye pembe sulu akıntı kan geldi ama bir iki damla değil biraz daha fazlaydı 2 saat sonra tekrar idrar yaptığımda daha az geldi birdaha kesildi. Yerleşme kanaması olabilir mi. Bu arada iğnenin etkisi 8.gün falan geçti test yaparak kontrol ettim sürekli
Olabilir tabi kan verdiniz mi

Bende 8 kasımda yaptım iğneyi. Dün kan verdim 7.07 çıktı değerim sizce iğne etkisi mi hala
iğne etkisinin vucuttan atılması gercekten kişisel. ama 10 12 gunde bıtmiş oluyor diye biliyorum :) bı kac arkadasımın 9. gunde sıfırlanmıstı ama garantı olsun dıye beklemek iyidir tekrar vermen gerekicek zaten yarın anlasılır. allahım gonlune gore olanı hakkında hayırlı etsin :)) saglıkla kavus bebegıne :)

X